Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Şarkılar Bizi Söyler 16 Nisan 2022 konukları! Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konukları kim?
        1

        Televizyon ekranlarının ünlü isimleri Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici tarafından sunulan ve her hafta Cumartesi akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukalrı belli oldu. Şarkılar Bizi Söyler 45. bölüm konukları açıklandı. İşte Müzik dünyasının severek takip ettiği Şarkılar Bizi Söyler'in 16 Nisan konukları

        2

        ŞARKILAR BİZİ SÖYLER BU HAFTAKİ KONUKLARI

        Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları, Türk Müziği’nin efsane sesi Gülden Karaböcek ve Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Doğuş olacak.

        3

        Şarkılar Bizi Söyler’de, Türk Müziği’nin unutulmaz eserleriyle müzik dolu bir gece yaşanacak. Duayen sanatçı Gülden Karaböcek, hepsi birer klasik hâline gelen “Dilek Taşı” şarkısı ile başlattığı müzik ziyafetine “Kırılsın Ellerim” ve “Sürünüyorum” şarkılarıyla devam edecek. Sanat hayatı boyunca birbirinden farklı tarzda eserleri başarıyla yorumlayan Gülden Karaböcek, “Artık Sevmeyeceğim, Hatıran Yeter, Kum Gibi” şarkılarıyla Türk Sanat Müziği’nden arabeske uzanan geniş yelpazesiyle mest edecek.

        Başarılı söz yazarı, besteci ve yorumcu Doğuş, Türk Pop Müziği’ne damga vuran hit’leriyle Şarkılar Bizi Söyler sahnesinde yerini alacak. Doğuş, “Uyan, Gamsız, Bunun Adına Yürek Derler” gibi hafızalardan silinmeyen şarkılarını seslendireceği gecede, arabesk müziğin unutulmaz eseri “Sev Yeter” şarkısına yaptığı yorumla mest edecek.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ