Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Şarkılar Bizi Söyler konukları belli oldu! 2 Nisan Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konukları kim?
        1

        Kanal D ekranlarında her hafta Cumartesi günü sürpriz konukları ile izleyici ile buluşan Şarkılar Bizi Söyler 43. bölüm konukları sosyal medyada gündem oldu.Müzik dünyasının sevilen isimleri Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici, her hafta Cumartesi akşamları ünlüler dünyasından pek çok renkli ismi Şarkılar Bizi Söyler programında ağırlıyor. İşte Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konukları...

        2

        Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki yeni bölümünde "Türk Halk Müziği" gecesi yaşanacak. Programın bu haftaki konukları ise Bedia Akartürk, Orhan Ölmez, Sümer Ezgü ve Grup Laçin olacak.

        3

        Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın, yürütücü yapımcılığını Hülya Sepken’in üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler yeni bölümü ile izleyici ile buluşuyor. Programın bu bölümünde unutulmaz eserlerle türkü ziyafeti yaşanacak, "Türk Halk Müziği Gecesi" konseptli programın açılışı "Dane Dane Benleri Var" türküsüyle yapılacak.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ