Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seda Bakan'dan Hadise'ye tam destek - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Seda Bakan, önceki gün Bebek'teki bir pastaneden çıkarken görüntülendi. Tatlı ve çikolata alan Bakan, muhabirlere de ikramda bulundu.

        2

        Geçtiğimiz günlerde Ebru Gündeş, Reza Zarrab'a boşanma davası açmış ve Zarrab'ın başka kadınlarla ilişkisi olduğunu iddia etmişti. O kadınlardan birinin ünlü şarkıcı Hadise olduğu öne sürülmüştü.

        "KİMSE ŞEREFİMİ LEKELEYEMEZ!"

        Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yayınladığı gönderide, "Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez! Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek Ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım. Saygılarımla..." ifadelerini kullanmıştı.

        3

        HADİSE'YE TAM DESTEK

        35 yaşındaki oyuncu da Instagram hesabından, "Sevgili Hadise'ye karşı başlatılan karalama haberlerini kınıyorum. Bu da kadına şiddettir. Bu kadar iyi giden bir kariyer birilerini rahatsız etti galiba. Herkesin bir ailesi var. Lütfen yeter" mesajını paylaşmıştı.

        Yakın arkadaşına destek olan Seda Bakan, "Ben o konuyla ilgili gerekli açıklamayı yaptım" dedi.

        4

        "SÜRPRİZ OLSUN"

        Yeni bir projeye başladığını söyleyen Bakan, "Şimdi çekimden geliyorum. Ne olduğunu daha sonra açıklayayım. Sürpriz olsun" ifadelerini kullandı.

        5

        ÇİÇEKÇİLERE 100 TL VERDİ

        Bu esnada ünlü oyuncunun etrafında çiçek satıcıları toplandı. Seda Bakan, otomobilinin üzerine gül yaprakları atan çiçekçilere 100 TL verdi. Bakan daha, sonra kendisini araçta bekleyen yönetmen eşi Ali Erel ile birlikte oradan ayrıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ