Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seda Sayan'dan eşi Çağlar Ökten'e: Ömrüme hoş geldin sevgilim - Magazin haberleri
        1

        Çağlar Ökten ile 24 Nisan'da sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Seda Sayan, sosyal medya hesabından eşinin yeni yaşını duygusal bir paylaşımla kutladı.

        2

        "ÖMRÜME HOŞ GELDİN"

        Ökten ile olduğu fotoğrafları yayınlayan Sayan, gönderisinde "İyi ki doğmuşsun... Ömrüme hoş geldin sevgilim." ifadelerine yer verdi.

        3

        Safiye Soyman da yakın arkadaşının paylaşımına kayıtsız kalmadı. Soyman, "Doğum günün kutlu olsun canım Çağlar'ım... Seda'cığım ile bir ömür boyu kutlayın." yorumunu yaptı.

        4

        "GÖZLERİMİN İÇİ GÜLÜYOR"

        Öte yandan geçtiğimiz günlerde muhabirlerin sorularını yanıtlayan Seda Sayan, "Hayatım çok iyi gidiyor, çok mutluyum. Baksanıza gözlerimin içi gülüyor. Eşim bu yaz Kaş’ta tatil yapmamızı istiyor. Onun dediği olacak, baş başa tatil yapacağız." demişti.

        5

        "ONUN SOYADINA KURBAN OLURUM!"

        Sayan, ayrıca eşinin soyadını kullanmamak için geçtiğimiz günlerde mahkemeye başvuruda bulunmuştu. Sayan, bu kararının evliliğinde krize yol açtığı iddiaları hakkında da açıklamalarda bulunarak şunları söylemişti:

        Yanlış anlaşıldı, hatta 'boşanıyorlar' ve benim evi terk ettiğim bile yazıldı. Öyle bir şey yok. Doğrusu, evraklarda değişim yapılması gerekiyor. Ben daha önce söylemiştim kendi soyadımı kullanacağım diye. Kadınların kendi soyadını kullanma hakkı var. Eğer ben eşimin soyadını alacak olursam bir sürü evrakta değişikliğe gidilecek, bu bir çok prosedür gerektiriyor, benim bu işlerle uğraşacak zamanım yok. Adam benim hayatımda. Ben kurban olurum onun soyadına!

        6

        "EVLENECEK ZAMAN TAM BU ZAMANMIŞ"

        Seda Sayan, verdiği bir röportajda, "Çocuğumun babası hariç geri kalan evliliklerimi saymıyorum. Evlenecek zaman tam bu zamanmış. Daha dinginleştim, şimdi yanımda biri olsun isterdim. Benimle 7. kez evlenmek için çabalayanlar var ama bende bir çaba yok." demişti.

        7

        OĞULCAN NİKAHA KATILMADI

        Seda Sayan'ın Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin'in bu evliliğe karşı çıktığı iddia edilmişti. 31 yaşındaki Engin, annesinin nikahına katılmadı.

        8

        DAHA ÖNCE 6 KEZ EVLENDİ

        Seda Sayan, 1987’de Sarıyerli futbolcu Rıdvan Kılıç’la gizli bir evlilik yapmıştı. 6 yıl süren beraberlik sonunda gelen bu ilişki, yine gizli bir şekilde sonlanmıştı.

        İkinci evliliğini 1990’da Beşiktaş’ın eski futbolcularından Sinan Engin’le yapan Seda Sayan, eşinin izin vermemesi üzerine sahne çalışmalarını bırakmıştı. Sayan'ın bu ilişkiden Oğulcan isminde bir oğlu dünyaya gelmişti. İkili, 1995 yılında yollarını ayırmıştı.

        Sayan, 1998 yılında kurye Soner Yapcacık ile sürpriz bir evlilik yapmıştı. 1999'da boşanan çift, trafikte kırmızı ışık yanınca tanışmıştı. Yapcacık, Sayan'ın yayına gidip, "Sizin hayranınızım." demişti. Bu cümleyle başlayan arkadaşlıkları nikah masasına kadar uzanmıştı.

        Dördüncü evliliğini Tuncay Kıratlı ile yapan Seda Sayan, 2000’de evlenmiş, 2001’de de boşanmıştı.

        Sayan, daha sonra da Gökhan Şükür ile dünyaevine girmişti. Ancak Seda Sayan'ın bu evliliği de uzun süreli olmamıştı.

        Seda Sayan, 2008'de Onur Şan ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü şarkıcı ile Şan, 2010'da boşanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ