Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seda Üren: Mustafa Sandal, Oğuzhan Koç ve Gülşen'in karın kasları estetik benim kasım gerçek! - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Seda Üren, önceki gün Bebek'teki parkta spor yaparken objektiflere yansıdı.

        Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 39 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz ay çıkardığı 'Kırarım Bu Kalemi' adlı şarkısına gelen tepkilerle ilgili "Bir şarkıya, bir albüm kadar emek verdik. 'Tüketim zamanı' deyip, geçiştirmedik. Z kuşağına hitap eden bir eser yapmaya çalıştık, tam onların sevdiği türde, çok güzel geri dönüşler aldım." dedi.

        2

        "HAFTANIN BEŞ GÜNÜ SPOR YAPIYORUM"

        Üren, gazetecilerin "Böyle fit kalmayı nasıl başarıyorsunuz?" sorusuna ise "Ben eski sporcuyum. Evlilik ve müzikle birlikte ara vermek zorunda kalmıştım. Şu an tekrar başladım, haftanın beş günü spor yapıyorum." yanıtını verdi.

        3

        "KARIN KASLARI ESTETİK"

        Seda Üren, ayrıca sosyal medyada gündem olan meslektaşları Mustafa Sandal ve Oğuzhan Koç'un karın kasları hakkında konuşarak şu ifadelere yer verdi:

        Mustafa Sandal ailemizin sanatçısı, anneannem çok sever ama estetikle yapıldığı çok belli oluyor. Gülşen'in karın kasları da estetik. Benimkiler gerçek, bunu yaşam tarzı olarak benimsedim. Gerçekten çalışarak yapmak bir başarı, bunu parayla elde edemezsin.

        4

        "ESTETİĞİ ÖRNEK ALMASINLAR"

        Ünlü şarkıcı, "Emel Sayın da mesela 'Kocamın yanında makyajımla uyuyorum' demişti. Ben etkilendim ve makyajla yatıp, kalkmaya başlamıştım. Sporu yapmayı örnek alsınlar, estetik yaptırmayı değil." şeklindeki açıklamasıyla sözlerini noktaladı.

        5

        "BİZ DE ZAMANINDA AZ ŞOV YAPMADIK"

        Öte yandan oyuncu İbrahim Büyükak da geçtiğimiz günlerde photoshop'la yapılmış kaslarını sosyal medyadan esprili bir paylaşımda bulunarak, "Kas' demişken biz de zamanında az şov yapmadık." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "BU DA BENDEN"

        Hamdi Alkan da verdiği bu poza "Bu da benden karın kaslı poz." notunu düşmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ