Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Selma Ergeç: İkinci el kıyafet giyiyorum! - Magazin haberleri
        1

        Günlük hayatında rahat kıyafetler giymeyi tercih ettiğini ifade eden oyuncu Selma Ergeç, Re Touch Mag Dergisi'ne samimi açıklamalarda bulundu.

        2

        "RAHATLIKTAN YANAYIM"

        42 yaşındaki oyuncu, "Dar giyinmeyi sevmiyorum, sıkılıyorum. Rahat giyinmeyi seviyorum. İkinci el, rahat, yıpransa da bunun sorun olmayacağı giysiler kullanıyorum. Ben kıyafete hizmet etmeyeyim yani, o bana hizmet etsin. Rahatlıktan yanayım." ifadelerini kullandı.

        Selma Ergeç, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

        Çok özendiğin tarzlar var ama onları hayatımda tutacak disiplinim yok. Ben de isterim bütün gün topuklularla gezeyim. Çok havalı ve çok hoş buluyorum, çok yakıştırıyorum da giyenlere. Ben giyince 10 dakika sonra bedenim 'Bize ayrılan sürenin sonuna geldik' diyor.

        3

        "ET YEMİYORUM"

        Doğa ve gelecek için çabaladığını söyleyen Ergeç, "Bireysel olarak et yemiyorum. Kullandığım deterjanları mümkün mertebe doğal içerikli, geri dönüşebilir ürünlerden tercih ediyorum." şeklinde konuştu.

        4

        "PLASTİK POŞET HİÇBİR ZAMAN KULLANMADIM"

        Bu konularda hassas olduğunu ifade eden ünlü oyuncu, "Plastik poşet zaten hiçbir zaman kullanmadım. Kendimi bildim bileli yanımda alışveriş çantam vardır" açıklamasını yaptı.

        5

        "İNSAN ÇÖPÜNÜ NEDEN YERE ATAR?"

        Selma Ergeç, "Suyu gereksiz yere akıtmamak, çöpleri ayrıştırmak gibi temel şeyleri yapıyorum. Yeri gelmişken ve çöp demişken, en anlamadığım şeylerden biri ise, idrak dahi edemiyorum. İnsan çöpünü neden yere atar? Gerçekten anlayamıyorum!" dedi.

        6

        "TIPI BIRAKIP OYUNCU OLDUM"

        Ayrıca oyunculuk yapmak için tıp fakültesini bıraktığını anlatan Selma Ergeç, doktorluğun içinde ukde olarak kaldığını ifade etti. Ergeç, konuyla ilgili şunları söyledi:

        Tıp çok isteyerek seçtiğim bir meslekti ama sonra hayatın tesadüfleri beni buraya getirdi. Ara ara oyunculuk yaparken de hep tıp fakültesine döneceğimi, bu alanda ilerleyeceğimi düşünüyordum. "Bir süreliğine oyunculuk yapacağım." dediğimde dedem şöyle demişti: Oyunculuk ekmeksiz meslek. "Aç kalırsın" demek istiyor. Tabii çok garantisi olmayan bir meslek, o yüzden biraz endişeyle karşılandı ailem tarafından da. Finalde, bir sürü tesadüf eseri, bir virajın ardından bugüne geldik. Mesleğimi çok seviyorum, ama tıp alanında devam etmemiş olmak da içimde ukdedir.

        7

        "BİR DÜZEN OTURTMAYA ÇALIŞIYORUZ"

        Evlenip, çocuk sahibi olduktan sonra uzun saatler süren çekimlerde zorlanıp zorlanmadığı da sorulan oyuncu, "Bir düzen oturtmaya çalışıyoruz artık. Herkes, elbirliğiyle sektörü bir düzene sokmaya çalışıyor. Sektörleşmenin de getirdiği birtakım kurallar ve bunlara uyma zorunluluğu olduğunu görüyorum artık. Daha yolun başındayız tabii, çok çok daha iyi olacağına inanıyorum. Bunlar da daha netleştiği sürece bence hayat kolaylaşıyor ve sonuç olarak işin de niteliği artıyor." yanıtını verdi.

        8

        2015 yılından bu yana iş insanı Can Öz ile mutlu bir evlilik sürdüren Selma Ergeç'in Yasmin adında bir kızı bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ