Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Sen Çal Kapımı 6. yeni bölüm fragmanı: Serkan, Eda'nın göz yaşını siliyor! Sen Çal Kapımı 5. son bölüm

        Sen Çal Kapımı 5. bölümüyle bu akşam ekranlardaydı. Sen Çal Kapımı'da Serkan ve Eda’nın Antalya’da birlikte geçirdikleri büyülü anlarda, ikili hiç ummadıkları kadar yakınlaştı. Bu arada Kaan Karadağ’ın yaratacağı yeni bir kriz Eda için de bir test oldu. Serkan’ı kurtarmak için göze aldığı risk, ona olan duygularını fark etmesine de neden oldu. Serkan ise Eda’nın cazibesine giderek daha çok kapılıyor. Sen Çal Kapımı 6. yeni bölüm fragmanı ve 5. son bölüm özeti haberimizde.

        SEN ÇAL KAPIMI 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        SEN ÇAL KAPIMI 5. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Önemli bir anlaşmaya imza atmak için Antalya’ya giden ekibi bir sürpriz beklemektedir. Yatırımcıların ikisinin de imzasının alınması gerekmektedir ama boşanmak üzere oldukları için bir araya gelmek istemezler. Onları buluşturma görevi Serkan ve Eda’ya düşer. Antalya’da birlikte geçirdikleri büyülü anlarda, Eda ve Serkan hiç ummadıkları kadar yakınlaşırlar. Bu arada Kaan Karadağ’ın yaratacağı yeni bir kriz Eda için de bir test olacaktır. Serkan’ı kurtarmak için göze aldığı risk, ona olan duygularını fark etmesine de neden olacaktır. Serkan ise Eda’nın cazibesine giderek daha çok kapılmaktadır.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ