Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serdar Ortaç'ın kardeşi Serkan Ortaç son yolculuğuna uğurlandı! Serkan Ortaç'ın neden vefat etti? - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcı Serdar Ortaç, aldığı haberle sarsıldı. Ortaç'ın yaklaşık bir yıldır hastanede enfeksiyon tedavisi gören kardeşi Serkan Ortaç, 40 yaşında hayata veda etti.

        2

        Habertük'ten Eren Gürel'in haberine göre; Serkan Ortaç, Suadiye Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

        3

        Serdar Ortaç'ı ailesi ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Cenazeye katılanlar arasında; Polat Yağcı, Aslı Hünel ile eşi Savaş Yurtsever ve Mehmet Aslan vardı.

        7

        Mehmet Aslan

        8

        Polat Yağcı

        9

        "ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ"

        Serdar Ortaç, konser dönüşü soluğu kardeşi Serkan Ortaç'ın tedavi gördüğü hastanede almıştı. Hastane çıkışında gazetecilerin objektiflerine yansıyan şarkıcı, "Tabii bizim için zor bir durum özellikle annem... Her anne için evlat acısı zor. Üzerimize düşeni yapıp, kardeşimi son yolculuğuna uğurlayacağız" ifadelerini kullanmıştı.

        10

        2 ÇOCUK BABASIYDI

        Hayatını kaybeden Serkan Ortaç, 2 çocuk babasıydı.

        11

        KARDEŞİ İÇİN DUA İSTEMİŞTİ

        Öte yandan daha önce kardeşi için dua isteyen Serdar Ortaç, "Kardeşim Serkan yoğun bakımda. Allah onu çocuklarına bağışlasın. Lütfen dua edin" demişti.

        12

        Serdar Ortaç, ayrıca kardeşi Serkan Ortaç'ın rahatsızlığıyla ilgili de "Virüsü buldular. H1N1’miş. Bebeklerde bile oluyormuş. Bunun bünyesine daha ağır gelmiş. Ayağa kalkacağını umuyorum. 10 gün de olur diyorlar, 2 ay da…" ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ