Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin DURUMU AĞIR! Sergen Deveci kimdir, kaç yaşında ve nereli, mesleği ne? Sergen Deveci sağlık durumu hakkında son gelişmeler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Amasya’nın Merzifon ilçesinde, içerisinde Sergen Deveci, Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Filiz Özbek, Melis İşiten, Uğur Şalvarcıoğlu ve Ceyhun Fersoy'un bulunduğu minibüs kaza yaptı. Olayda Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu hayatını kaybederken minibüsün içerisindeki diğer kişiler civardaki hastaneye kaldırıldı.

        SERGEN DEVECİ KİMDİR?

        2 Ekim 1991 yılında İzmit'te dünyaya gelen Sergen Deveci, oyunculuğa ilgi duyduğu için Kocaeli Şehir Tiyatrosu’nda eğitim almıştır. Instagram, Facebook, YouTube gibi sosyal medya platformlarında yaptığı skeçlerle fenomen haline gelmiştir. Deveci'nin Instagram hesabında 783 bin takipçisi vardır.

        REKLAM

        SERGEN DEVECİ SAĞLIK DURUMU NASIL?

        Uraz Kaygılaroğlu Melis İşiten, Ceyhun Fersoy ve Sergen Deveci'nin sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Ünlü isim, konuyla ilgili sosyal medya hesabından, "Arayan, soranlara genel bir cevap olsun" başlıklı videolu bir paylaşımda bulunan Kaygılaroğlu, "Merhabalar arkadaşlar. Yaşanan trafik kazasından beri Melis ile irtibat halindeyiz. Çok korktuk, çok feci bir kaza yaşadılar. Hayatını kaybeden arkadaşlarımız var. Siz de, 'İyi mi, değil mi?', 'Durumu ne?' diye mesaj atmışsınız. Melis, yaralı ama durumu iyi. Değerlerinde bir sorun yok, hayati tehlikesi yok, kalıcı bir şeyi yok. Ceyhun da aynı şekilde. Ufak tefek yaraları var ama iyi. Sergen'in durumu biraz daha ağır. Bilgilerim bu kadar, sağ olun..." ifadelerini kullandı.

        SERGEN DEVECİ HANGİ PROJELERDE ROL ALDI?

        Nalan

        Aslında Özgürsü

        Bonkis

        Dayı Şov

        Yara Bandı

        Şüphe

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ