Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sertab Erener'in son hali gündem oldu... Eski halinden eser yok - Magazin haberleri
        1

        Sertab Erener, ilk kez 1994'te seslendirdiği 'Mecbursun' şarkısını yeniden yorumladı. Şarkıya yeni klip çeken Erener, son haliyle takipçilerinin dikkatini çekti.

        2

        Bazı sosyal medya kullanıcıları, Sertab Erener'in daha genç görünmek için elmacık kemikleri ve çenesine estetik müdahaleler yaptırdığını ileri sürdü.

        3

        Sertab Erener'e "Sertab Erener'i seçemedim, bu kadar mı değişir insan...", "Sertap Erener, başka biri olmuş. Tanımak imkânsız", "Yazık etmiş kendine" ve "Sertab Erener, yanlış bir şey mi yaptırdı? Olduğundan daha yaşlı görünüyor" şeklinde çok sayıda yorum geldi.

        4

        AYDİLGE'DEN OLUMSUZ YORUMLARA TEPKİ

        Aydilge de meslektaşı Sertab Erener'e yapılan olumsuz yorumlara tepki gösterdi. Şarkıcı, konuyla ilgili "Mesele Sertab Erener'in değişimi, öbürünün dolgusu, diğerinin estetiği değil. Mesele yaşlanmanın korkunç bir şeymiş gibi dayatılması. Kendimizi çirkin ve yetersiz hissettiren kocaman bir zorbalık ve tüketim sistemi içerisindeyiz. Çünkü çirkin hissetmezsek güzelleşmek için para harcamayız. Yani çirkin hissetmemiz üzerinden para kazanan kocaman bir sistem var. Dolayısıyla madurları suçlamak yerine bırakın kim nasıl istiyorsa öyle görünsün, kimseyi zorbalamayalım. En büyük kırışıklık zorbaların kalbindedir ve hiçbir estetik, bir zorbanın kalbindeki kırışıklığı düzeltemez" ifadelerini kullandı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ