Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Seversin 8. bölüm full izle! Kanal D Seversin son bölüm tek parça kesintisiz full HD izle
        1

        Seversin son bölüm izle ekranı araştırılıyor. Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli'nin oturduğu, Barış Erdoğan ve İlker Arslan'ın kaleme aldığı Seversin dizisi son bölümü ile Kanal D ekranlarında yayınlandı. Diziyi tekrar izlemek isteyenler ve kaçıranlar için Seversin 8. bölüm izleme ekranı erişime açıldı. İşte Seversin 8. son bölüm özeti hakkında merak edilenler...

        2

        SEVERSİN 8. SON BÖLÜM İZLE!

        Seversin 8. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Seversin son bölüm izlemek için Kanal D'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        SEVERSİN 8. BÖLÜM ÖZETİ

        Asya ve Tolga'ya gelen mesaj ikiliyi meraklandırsa da, çok üzerinde durmazlar. Tolga, Asya'yı eve bırakır ancak onları kötü bir sürpriz beklemektedir. Şerife, Kadir ve Handan'ın köye gitmelerini fırsat bilen meçhul hayran Asya'nın odasına tedirgin edici bir mesaj bırakmıştır. Tolga Asya ve Nazlı'yı evlerinde bırakmak istemez ve kendi evine davet eder. Meçhul hayranın tedirgin edici mesajları sette de gelmeye devam eder. Bahri Asya için özel bir güvenlik personeli tutar.

        Meçhul hayran Asya'ya korkutucu mesajlar yollamaya devam ederken kanal öpüşme sahnesinin yeni bölüme yetiştirilmesini ister. Asya henüz öpüşme sahnesi için hazır değildir ama daha büyük bir sorunu vardır. Meçhul hayran Asya ve Tolga'yı öpüşme sahnesini asla çekmemeleri konusunda uyarır. Öpüşme sahnesi çekilirse meçhul hayran ikisine de zarar verecektir. Asya ve Tolga hem sahneyi çekebilmek hem de bu meçhul hayranı yakalamak için bir çıkış yolu bulmak zorundadırlar.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ