Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Şeyma Subaşı aşka geldi! - Mohammed Alsaloussi... - Magazin haberleri
        1

        Uzun süredir İspanya'nın Ibiza adasında sevgilisiyle tatil yapan Şeyma Subaşı, ardından Mohammed Alsaloussi ile birlikte Bodrum'a gelmişti. Subaşı, ailesi ve sevgilisiyle tekne turuna çıkmıştı.

        2

        MISIR'A GİTTİLER

        Aşıklar bu kez de rotalarını, Alsaloussi'nin memleketi Mısır'a çevirdi. Romantik anlarını paylaşan Subaşı, aldığı bir kararı da duyurdu. Subaşı, "Egosu olmayan arkadaşlarımızla hayatımızın harika bir zamanını daha geçiriyoruz. Birbirimizden hiçbir şey beklemeden kendi mutluluğumuzun yaratıcısıyız. Allah'ın bize bahşettiği bu harika hayatı yaşamakla o kadar meşgulüz ki... Söylenecek çok şey var ama artık düşüncelerimi paylaşmamaya karar verdim… Bunları sadece kendime ve kimin gerçekten iyi niyetli olduğunu bildiğimiz kişilere saklamaya karar verdim" ifadelerini kullandı.

        Subaşı'nın tektaş yüzüğünü de takması dikkatlerden kaçmadı.

        3

        "SENİ BULDUĞU İÇİN ŞANSLIYIM AŞKIM"

        Olaylı ayrılığın ardından barışan çiftten Alsaloussi, geçtiğimiz hafta Instagram hesabından ilk kez paylaşımda bulundu. Sevgilisi ile birlikte verdiği pozları sosyal medya hesabından yayınlayan iş insanı, "Seni bulduğum için şanslıyım aşkım. Bugün, yarın ve sonsuza dek birlikte sevgi dolu bir hayat diliyorum. Seni seviyorum." mesajını paylaştı.

        4

        HAMİLELİK SÖYLENTİSİ

        Ayrıca, Alsaloussi'nin sevgilisinin karnına elini koyması 'hamilelik' söylentilerini yeniden gündeme getirdi. İkili, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Haziran ayında ikinci kez anne olacağını duyuran Subaşı, kısa bir süre sonra yüksek stres nedeniyle bebeğini kaybettiğini açıklamıştı.

        5

        KAFALARI KARIŞTIRAN AYRILIK

        Şeyma Subaşı, yedi aydır birlikte olduğu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'den evlilik teklifi almış ve sevgilisine 'evet' yanıtını vermişti. Kısa sürede alınan evlilik kararı sonrasında hamile olduğuna ilişkin iddialarla sık sık gündeme gelen Subaşı, sonunda bebek beklediğini itiraf etmiş ve evliliklerini de ertelediklerini duyurmuştu.

        6

        "EVLENMEK İÇİN ACELE ETMEMİZİN NEDENİ BUYDU"

        Subaşı, "Dedikodular doğru, hamileyim. Bu yüzden evlenmek için acele ettik. Sonradan da gerek olmadığına karar verdik. Şimdilik düğünü erteleyip hamileliğin tadını çıkarmak istiyoruz. Tüm dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Bundan sonra olacaklar için heyecanlıyım." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "YÜKSEK STRES NEDENİYLE BEBEĞİMİ KAYBETTİM"

        Subaşı, iki gün sonra da bebeğini kaybettiğini duyurdu. Subaşı, "Daha önce yüksek stres nedeniyle düğünün ertelendiğini yazmıştım. Ne yazık ki bu stresin bebeğimi kaybetmeme neden olduğunu bildirmek zorundayım. Çok üzgünüm. Tüm desteğiniz için teşekkür ederim." dedi.

        FOTOĞRAFLARI SİLDİ

        Çıkan haberlerden sonra Subaşı'dan sürpriz bir hamle geldi. Sevgilisiyle yer aldığı fotoğrafları sosyal medya hesaplarından silen Subaşı, böylelikle ayrılık iddialarını doğruladı. Subaşı, kısa bir süre sonra da, "Ayrılık doğru nedeni bize kalsın." açıklamasında bulundu. Çiftin ayrılığı yaklaşık 1 ay sürdü.

        8

        "EVLENMEDEN OLMAZ" DEMİŞTİ

        Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda ise hakkında çıkan hamile olduğu yönündeki haberlere, "Kesinlikle hamile değilim, evlenmeden olmaz zaten" sözleriyle yanıt vermişti.

        "HİKAYEMİZ ÇOK UZUN"

        Subaşı ilişkisi hakkında, "Bizim hikaye çok uzun. Ailem benim mutluluğumla zaten mutlu olan insanlar. Tanıştıktan sonra da 'Şeyma nasıl bir çocuk bu küçücük' dediler. 25 yaşında zannediyorlar ama 36 yaşında" şeklinde konuşmuştu.

        9

        "MELİSA İSTEMESEYDİ BU YOLA GİRMEZDİM"

        Evlilik kararıyla ilgili kızının görüşlerini de anlatan Subaşı, "Melisa ile abi-kardeş gibiler. Eğer Melisa sevmeseydi, istemeseydi ya da Melisa'dan öyle bir enerji almasaydım asla bu yola girmezdim" demişti.

        10

        "EN SEVDİĞİM BİKİNİM"

        Tatillerinden kesitleri sık sık paylaşan ünlü isim, geçtiğimiz günlerde de siyah bikinisiyle objektif karşısına geçti. Subaşı, fotoğraflarına, "Şimdiye kadarki favori bikinim" notunu düştü. Subaşı'nın paylaşımları 100 binden fazla beğeni aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ