Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi yeniden bir arada! Tektaş detayı... - Magazin haberleri
        1

        İlişkileri aylardır konuşulan Şeyma Subaşı (30) ve Mohammed Alsaloussi (36) barıştı. Çift aralarındaki buzları eritti ve aşklarına yeniden şans verdi. Ayrılıklarıyla ilgili pek çok iddia ortaya atılan Subaşı ve Alsaloussi, Ibiza'daki tatillerine kaldıkları yerden devam ediyor.

        2

        YAN YANA YEMEK YEDİLER

        Çift, dün tekne turuna çıktı. İkilinin, arkadaş grubuyla yemek yedikleri masada yan yana oturdukları görüldü. Subaşı'nın, Alsaloussi'nin yüzünü gizlemesi dikkatlerden kaçmadı.

        3

        TEKTAŞINI TAKTI

        Ardından Instagram hesabından dans ettiği bir videosunu da paylaşan Subaşı'nın, tektaşını yeniden taktığı ortaya çıktı. Subaşı, kısa bir süre sonra Alsaloussi ile yer aldığı paylaşımlarını sosyal medya hesabından kaldırdı.

        4

        "HAYAT SİZE LİMON VERİYORSA..."

        Çiftin 20 gün içerisinde, evlilik, bebek, ayrılık ve dolandırıcılık haberleriyle basına yansımasının ardından Şubaşı, geçtiğimiz hafta "Hayat size limon veriyorsa ondan limonata yapın" mesajını paylaşmıştı.

        'HAZIR MISINIZ?'

        Subaşı'nın bu sözlerinden sonra Mohammed Alsaloussi'ye ait olduğu iddia edilen 'themeedo' adlı Instagram hesabından, "Hazır mısınız?" mesajı paylaşılmıştı. Gönderi 1 milyondan fazla kişi tarafından görüntülenmişti. Alsaloussi'nin, Şeyma Subaşı hakkında açıklamalarda bulunacağını düşünen takipçileri, Mısırlı iş insanına adeta yorum yağdırmıştı. Hesabı kısa sürede 200 bin kişi takip etmişti.

        5

        AYRILIK KARARI NASIL GELDİ?

        Şeyma Subaşı, yaklaşık yedi aydır birlikte olduğu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'den evlilik teklifi almış ve sevgilisine 'evet' yanıtını vermişti. Kısa sürede alınan evlilik kararı sonrasında hamile olduğuna ilişkin iddialarla sık sık gündeme gelen Subaşı, sonunda bebek beklediğini itiraf etmiş ve evliliklerini de ertelediklerini duyurmuştu.

        6

        "EVLENMEK İÇİN ACELE ETMEMİZİN NEDENİ BUYDU"

        Subaşı, "Dedikodular doğru, hamileyim. Bu yüzden evlenmek için acele ettik. Sonradan da gerek olmadığına karar verdik. Şimdilik düğünü erteleyip hamileliğin tadını çıkarmak istiyoruz. Tüm dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Bundan sonra olacaklar için heyecanlıyım." ifadelerini kullandı.

        "YÜKSEK STRES NEDENİYLE BEBEĞİMİ KAYBETTİM"

        Subaşı, iki gün sonracda bebeğini kaybettiğini duyurdu. Subaşı, "Daha önce yüksek stres nedeniyle düğünün ertelendiğini yazmıştım. Ne yazık ki bu stresin bebeğimi kaybetmeme neden olduğunu bildirmek zorundayım. Çok üzgünüm. Tüm desteğiniz için teşekkür ederim." dedi.

        7

        TEKTAŞINI ÇIKARDI

        Yaşananlardan sonra Subaşı ve Mohammed Alsaloussi'nin ayrıldığı öne sürüldü. Ibiza'da görüntülenen Subaşı'nın yanında sevgilisinin ve parmağında da tektaş yüzüğünün olmaması bu dedikoduları alevlendirdi.

        FOTOĞRAFLARI SİLDİ

        Çıkan haberlerden sonra Subaşı'dan sürpriz bir hamle geldi. Sevgilisiyle yer aldığı fotoğrafları sosyal medya hesaplarından silen Subaşı, böylelikle ayrılık iddialarını doğruladı.

        Subaşı, kısa bir süre sonra da, "Ayrılık doğru nedeni bize kalsın." açıklamasında bulundu.

        8

        "EVLENMEDEN OLMAZ" DEMİŞTİ

        Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda ise hakkında çıkan hamile olduğu yönündeki haberlere, "Kesinlikle hamile değilim, evlenmeden olmaz zaten" sözleriyle yanıt vermişti.

        "HİKAYEMİZ ÇOK UZUN"

        Subaşı ilişkisi hakkında, "Bizim hikaye çok uzun. Ailem benim mutluluğumla zaten mutlu olan insanlar. Tanıştıktan sonra da 'Şeyma nasıl bir çocuk bu küçücük' dediler. 25 yaşında zannediyorlar ama 36 yaşında" şeklinde konuşmuştu.

        9

        "MELİSA İSTEMESEYDİ BU YOLA GİRMEZDİM"

        Evlilik kararıyla ilgili kızının görüşlerini de anlatan Subaşı, "Melisa ile abi-kardeş gibiler. Eğer Melisa sevmeseydi, istemeseydi ya da Melisa'dan öyle bir enerji almasaydım asla bu yola girmezdim" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ