Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Sigaraya zam iddiası! 14 Kasım 2022 Sigara fiyatlarına zam mı geldi, ne kadar? En yüksek ve düşük sigara fiyatları ne kadar oldu? - Merak Edilenler Haberleri
        1

        Sigara zammı son dakika gelişmeleri, tütün ürünü kullanıcılarının gündeminde yer alıyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, 15 Ekim 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 2 TL zam geldiğini açıklamıştı. Sosyal medyada sigara fiyatlarına zam geleceği iddia edildi. İşte, 14 Kasım 2022 en düşük ve en yüksek sigara fiyatları hakkında merak edilenler...

        2

        BU YIL 6. KEZ ZAM GELDİ!

        Üç grup 2022 yılı içerisinde son olarak Temmuz ayında aynı anda sigara fiyatlarına zam yapmıştı. Temmuz ayındaki ortak zammın ardından 15 Ekim tarihinde yapılan zamla birlikte sigara fiyatlarına 6. kez zam gelmiş oldu.

        3

        SON ORTAK ZAM TEMMUZ'DA GELMİŞTİ

        2 Temmuz Cumartesi günü itibariyle JTI grubuna uygulanan sigara zammının ardından Philip Morris BAT ve Imperial grubu sigaralara 2 TL zam yapılmıştı. Bu zam üç grubun peş peşe yaptığı son zamdı.

        4

        SİGARAYA ZAM MI GELECEK?

        Sigara zammı konusu, sosyal medyada yer alan iddiaların ardından gündeme geldi. Konuya ilişkin Özgür Aybaş ve Erol Dündar'dan resmi bir açıklama gelmedi.

        5

        EN UCUZ VE EN PAHALI SİGARA FİYATLARI NE KADAR?

        Son sigara zammının ardından Japan Tobacco International (JTI) grubunda en düşük sigara fiyatı 27,5 TL'den 29,5 TL'ye yükselirken, en yüksek sigara fiyatı 48 TL'yi gördü.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ