Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yurt genelinde etkisini sürdüren kar yağışı Şırnak ve ilçelerinde de etkisini gösterdi. Birçok köy yolu ulaşıma kapanırken, ekiplerin karla mücadelesi gece gündüz devam ediyor.

        Yurt genelinde iki gündür aralıklarla yağan kar yağışı Şırnak merkez, Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde

        hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışı nedeniyle birçok köy yolu ulaşıma kapandı. Beytüşşebap İlçe Özel İdare ekipleri, kar nedeniyle kapanan Beşağaç, Bölücek, Akçayol grup köy yollarını ulaşıma açmak için seferber oldu.

        İlçe Özel İdare Müdürü Seyit Gökçe, kar yağışının ilçede iki gündür etkisini sürdürdüğünü ifade etti. Ekiplerin bütün köy yollarını açtığını belirten Gökçe, "Ancak kar tekrar yağınca yine bazı köylerin yolları kapandı, bunları da en kısa sürede açacağız. Ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. İnşallah 2 saatte bütün yollarımız açık olacaktır’’ dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler