Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Sitare Akbaş ile Murat Dalkılıç'tan yeni fotoğraf - Magazin haberleri
        1

        Kısa bir süre önce ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'ın (38) eski sevgilisi Hande Erçel'in (27) rol arkadaşı Sitare Akbaş (32) ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. İlişkileri tam gaz devam eden ikili, aşklarını sosyal medyaya taşımaya devam ediyor.

        2

        AŞIKLARDAN YENİ FOTOĞRAF

        Kadir Doğulu ve eşi Neslihan Atagül ile birlikte tatil için Bozcaada'ya giden çiftten yeni fotoğraf geldi. Bağ bozumu şenliğine katılıp, üzüm toplayan ikiliden Dalkılıç, sevgilisiyle pozunu yayınladı. Ünlü şarkıcı, gönderisine, "Bağ bozumu..." notunu düştü. Çifte takipçilerinden çok sayıda beğeni yağdı.

        3

        İLK PAYLAŞIM

        Geçtiğimiz günlerde Sitare Akbaş ile lunaparka giden Murat Dalkılıç, sevgilisiyle hız trenine binmişti. Dalkılıç, yeni sevgilisiyle pozunu ilk kez takipçileriyle paylaşmıştı.

        4

        "SENİNLE HER ŞEYE VARIM BEN"

        Ayrıca Dalkılıç'ın o anları, Kayahan'ın "Seninle Her Şeye Varım Ben" şarkısıyla yayınlaması dikkat çekmişti. Akbaş da aynı kareleri kendi sayfasına taşımıştı.

        5

        AŞK BAŞLADI, DOSTLUK BİTTİ

        Öte yandan oyuncu Kerem Bürsin ile mutlu birlikteliği süren Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir hamlede bulunmuştu. Erçel, eski aşkı ile yeni bir ilişkiye başlayan yakın dostu Sitare Akbaş'ı sosyal medyada takipten çıkmıştı. Hande Erçel'in ardından Akbaş'tan da karşı hamle gelmişti. Sitare Akbaş da Erçel'i Instagram'dan silerek, aralarındaki bağların koptuğunu gözler önüne sermişti.

        6

        ARTIK SAKLANMIYORLAR

        Şarkıcı Murat Dalkılıç, geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Sitare Akbaş ile birlikte Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülenmişti. Birçok kez gazetecilerin ilişkisi hakkındaki sorularına sitem eden Dalkılıç, suskunluğunu korumuştu.

        7

        SİTARE'Yİ GÜLDÜREN 'HANDE' SORUSU

        Akbaş ise muhabirlerin, "Arkadaşınız Hande Erçel ile aranızın açıldığı doğru mu?" sorusuna gülümsemek ile yetinmişti. İkili, ardından araçlarına binerek, hızla gözlerden kaybolmuştu.

        8

        MURAT: BEN İSTERSEM SÖYLEYECEĞİM!

        Murat Dalkılıç, geçtiğimiz aylarda eski sevgilisi Hande Erçel'in rol arkadaşı Sitare Akbaş ile aşk yaşadığı yönündeki iddialarla ilgili sorulara sinirlenmişti.

        Ünlü şarkıcı, muhabirlere, "Bana, benim istemediğim bir şeyi sorduğunuzda hiçbir zaman cevaplamayacağım. Ben istersem söyleyeceğim. Konuşmak istemiyorum." demişti. Dalkılıç'ın korumaları ardından gazetecilere müdahale etmişti.

        9

        "DOSTÇA AYRILDIK" DEMİŞTİ

        Şarkıcı Murat Dalkılıç ve oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz yıl ilişkilerini sonlandırmıştı. Erçel, yaptığı açıklamada Dalkılıç ile dostça ayrıldıklarını belirtmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ