Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Slaven Bilic'in Crystal Palace maçındaki fotoğrafı İngiltere'yi salladı - Futbol Haberleri
        1

        Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, Premier Lig'in 10. haftasında Crystal Palace ile karşılaştı.

        2

        İlk yarıyı Chicharito ve Andre Ayew'in golleriyle 2-0 önde kapatan West Ham, mücadeleden sadece 1 puan çıkarabildi.

        3

        Crystal Palace, Luka Milivojevic'in penaltıdan attığı golle farkı 1'e indirirken Wilfried Zaha, son saniyelerde attığı golle takımına 1 puanı getirdi.

        4

        Palace'ın 2. golü öncesinde mücadelenin sonuna 6 dakika ilave edildi. West Ham Unitedlı Michail Antonio, 90+5. dakikasında sağ çizgide müsait pozisyonda cılız bir orta yaptı.

        5

        Top kaleci Julian Speroni'de kaldı ve Arjantinli file bekçisi hemen bir atak başlattı. Arjantinli Manuel Lanzini'nin getirdiği topta ceza sahasında bulunan Wilfried Zaha, son saniyelerde attığı golle takımına 1 puanı getirdi.

        6

        Slaven Bilic maç sonrasında Antonio'yu suçlayan açıklamalar yaptı. Hırvat menajer, Crystal Palace beraberliğini, yenilgi olarak nitelendirdi!

        7

        Bilic'in son dakikada yedikleri sonrası çekilen fotoğrafları ise İngiltere'nin gündemine oturdu!

        8

        Premier Lig'de bu sezon oynadığı ilk 7 maçında gol atamayan Crystal Palace, bu karşılaşmaların tamamından mağlup ayrılmış ve bu alanda bir rekora imza atmıştı.

        9

        Ligin 6. haftasında göreve Roy Hodgson'ın gelmesiyle birlikte toparlanmaya çalışan Crystal Palace, 8. haftada oynadığı Chelsea mücadelesinde hem ilk gollerini atmış hem de ilk galibiyetini almıştı.

        10

        Palace, bu sonuçla birlikte bu sezonki 2. maçından puan çıkarmayı başardı ve puanını 4'e yükseltti.

        11

        Mücadele sonrasında gazetecilere konuşan Bilic, "Yenilmiş gibi hissediyorum. Devre arasına 2-0 önde girdikten sonra maçın bitmediğini biliyorduk." dedi.

        12

        Crystal Palace'ın penaltısına da değinen tecrübeli çalıştırıcı "Penaltı yüzünden hayal kırıklığına uğradım, bunun aksini söyleyemem. Ancak berabere kalmak daha büyük üzüntü veriyor." ifadelerini kullandı.

        13

        Bilic maç sonunda takımının nasıl oynaması gerektiğini de açıkladı. Hırvat çalıştırıcı, "Son dakikalarda topu tutmamız, ona sahip olmamız ve rakibi koşturmamız gerekiyordu. Michail Antonio o pozisyonda yanlış karar verdi." dedi.

        14

        Bilic sözlerini "Oyunu kontrol etmeyi, yön vermeyi öğrenmemiz gerekiyor. Maç o dakikalarda bitmişti. Pasif olmak istemiyorduk ancak boşluk sayemizde arkamızdan geldiler." ifadeleriyle noktaladı.

        15

        Bilic yönetimindeki West Ham United, Premier Lig'de Crystal Palace'a karşı hiç mağlup olmamıştı.

        16

        Hırvat çalıştırıcıyla 4 maça çıkan West Ham, 3 galibiyet alırken 1 maçta berabere kalmıştı. Bu maçla birlikte yenilmezlik serisini sürdürdü.

        17

        Ligde 10 maçta sadece 2 galibiyeti bulunan West Ham United, hafta içinde Tottenham'ı Lig Kupası'nda 3-2 eleyerek uzun yıllar sonra çeyrek finale kaldı.

        18

        Tottenham karşısında 37. dakikaya 2-0 geride giren Londra temsilcisi 55 ve 60'ta Andre Ayew, 78'de ise Angelo Ogbonna'nın golleriyle bir üst tura yükselmeyi başardı.

        22

        Opta'ya göre bu istatistiği geçen tek isim uzun yıllar Everton'da top koşturan Avustralyalı Tim Cahill. Mavi-beyazlıların efsanevi futbolcunun 56 golünün tamamı ceza sahası içinde gelmişti.

        23

        Hafta içinde Hırvat ve İngiltere basınında Slaven Bilic'in menajerlikten ayrılacağına yönelik haberler vardı.

        24

        Haberlere göre 2018 Dünya Kupası’na katılamayan ABD Milli Takımı’nın West Ham’dan ayrılması halinde Bilic’e teklif yapmayı planlıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ