Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici ile bir araya geldi - Güncel haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ile bir araya geldi.

        "CUMHUR İTTİFAKI BİR VE BÜTÜN OLARAK YOLUNA DEVAM ETMEKTEDİR"

        Görüşme 1 saat sürdü. Görüşmenin ardından açıklama yapan BBP lideri Destici, "Cumhur İttifakımız devletin bekasını ülkenin bütünlüğünü önceleyerek yoluna devam ediyor. BBP olarak, 2017 referandumu, 2018'de Cumhur İttifakı kurulunca, ittifakla birlikte hareket ettik. Bugünlere geldik. Cumhur İttifakı'yla eksik bulduğumuz noktaları dile getirdik, taleplerin takipçisi olduk. Cumhur İttifakı bir ve bütün olarak yoluna devam etmektedir.

        "BBP KENDİ İSMİ VE ADAYLARIYLA SEÇİME KATILACAK"

        Önümüzde 14 Mayıs'taki seçimlerde Cumhur İttifakı bileşeni olarak, kararlı bir şekilde devam ediyoruz. BBP'nin Cumhurbaşkanı adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Türkiye'nin geleceği, milletin geleceği, ülkenin bütünlüğü açısından kıymetli buluyoruz. Prensip olarak, konuştuk, anlaştık önümüzdeki seçimlerde güçlü kuvvetli ihtimal ki, BBP 81 ilin tamamında kendi ismi, logosu ve adaylarıyla seçime katılacaktır."

        REKLAM

        "Bütün değerlendirmeleri yaptık. BBP'nin hem oy potansiyelini sandığa taşıması hem de 30 yıllık tecrübeli kadrolara sahibiz. Barajsız bir seçime giriyoruz, BBP anketlerde potansiyel açısından 5'inci büyük partisi. Yüzde 30'un üzerinde oy alma potansiyeline sahip. Potansiyelimizin önemli bir kısmını alacağımızı, yüksek sayıda vekille temsil ve kurumsallaşması açısından önemli sonuç olacağına inanıyorum."

        CUMHUR İTTİFAKI'NIN GENİŞLEMESİ

        "Görüşmeler devam ediyor. Olumlu gittiğini biliyoruz. Bu görüşmeleri AK Parti heyeti gerçekleştiriyor."

        Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saat 16.00'da HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile görüşeceği de öğrenildi.

        Fotoğraflar: AA

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ