Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik SON DAKİKA! Diyarbakır'da hain saldırı! Yaralı askerler var

        Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda 6 asker yaralandı. Alınan bilgiye göre, PKK'lı teröristler Hazro ilçesine bağlı Koçbaba Köyü mevkisinde askeri araca uzun namlulu silah ve roketatarla saldırıda bulundu.

        6 ASKER YARALANDI

        Saldırıda 6 asker yaralandı. Yaralılar Hazro ve Diyarbakır'daki hastanelerde tedavi altına alındı. Teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

        VALİLİKTEN AÇIKLAMA

        Diyarbakır Valiliği, Hazro ilçesinde güvenlik güçlerine bir grup PKK’lı terörist tarafından roketatar ve silahlarla düzenlenen saldırıda 6 askerin hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandığını açıkladı.

        REKLAM

        Diyarbakır Valiliğince, Hazro ilçesi kırsalında güvenlik güçlerine yönelik saldırıya ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, “Hazro ilçesinde mayın/EYP araması sonrası güvenlik kuvvetlerimize, 29 Mart 2018 Perşembe günü saat 13.30 sıralarında, 3 kişi oldukları değerlendirilen terörist grup tarafından roketatarlı ve silahlı saldırıda bulunulmuştur. Söz konusu saldırı neticesinde, 6 güvenlik personeli hayati tehlike olmayacak şekilde yaralanmıştır. Yaralı güvenlik personelimiz Diyarbakır Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesine sevk edilerek ivedi olarak tedavilerine başlanmıştır. Olayın faili teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede başlatılan geniş çaplı operasyon devam etmektedir” denildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ