Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika: Fenerbahçe'de 5 transfer an meselesi! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Geçen sezonki hayal kırıklığını unutturarak bu sezon şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, dün katıldığı programda sarı-lacivertli taraftarlara transfer müjdesini vermişti.

        2

        Önümüzdeki 10-12 gün içerisinde 3-4 önemli transferi bitirmiş olacaklarını dile getiren Ali Koç'un bu açıklaması, Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırırken bu isimler de ortaya çıktı.

        3

        Roma'nın Sırp yıldızı Aleksandar Kolarov'u transfer görüşmeleri için İstanbul'a getiren sarı-lacivertlilerin, Max Kruse, Yevhen Konoplyanka ve Fejsa transferlerinde de anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi.

        4

        UEFA'nın dosyasını üst kurula yolladığı ve İsviçre'den gelecek FFP kararını bekleyen sarı-lacivertlilerin, UEFA'nın yaptırımlarına göre transferleri açıklayacakları öğrenildi.

        5

        Werder Bremen'le olan sözleşmesi sona eren ve bir süredir sarı-lacivertlilerle görüşen Max Kruse'nin Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı kaydedildi.

        6

        Kulislerdeki son haberlere göre; 31 yaşındaki Alman golcü, sarı-lacivertliler’in 2+1 yıllık teklifini kabul etti.

        7

        3 milyon Euro seviyelerinde konuşulan yıllık ücrette de bazı detayların görüşüldüğü kaydedildi.

        8

        Geçen sezon Schalke'de fazla forma şansı bulamayan ve kulübünden ayrılmak isteyen Konoplyanka transferinde de mesafe kat edildiği, Alman ekibiyle anlaşmanın an meselesi olduğu belirtildi.

        9

        Fenerbahçe'nin Schalke ile yaptığı müzakerelerde tecrübeli yıldızın bonservisini 3 milyon Euro civarına çekmeye çalıştığı öğrenilirken son pürüzlerin giderilmesinin ardından bu transferin her an resmiyet kazanabileceği öne sürüldü.

        10

        FEJSA'DA DA GERİ SAYIM VAR!

        Fenerbahçe'nin her konuda anlaşma sağladığı öne sürülen Ljubomir Fejsa'da da geri sayıma geçildi!

        11

        Benfica'dan ayrılmasının an meselesi odluğu belirtilen oyuncuya 2,2 milyon Euro'luk bir yıllık teklif yaptığı kaydedilen Fenerbahçe, Benfica ile yaptığı pazarlıklarda da sona yaklaştı!

        12

        Portekiz basınından O Jogo'da yer alan habere göre Benfica, Fenerbahçe ile yaptığı müzakerelerde bonservis için 4 milyon Euro'ya kadar inmeyi kabul etti ve transfer artık ufak detaylara kaldı.

        13

        SİFTAH EMRE BELÖZOĞLU'YLA!

        Ali Koç ve kurmayları, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürürken ilk büyük imzayı Emre Belözoğlu’nun atacağı öğrenildi.

        14

        Daha önce Murat Sağlam’a imza attıran Kanarya, Emre transferin resmen duyurduktan sonra sözleşme mzalanacak. Emre’nin ardından diğer transferlere hız verilecek.

        15

        FORVET ÖNERİSİ DEIVID DE SOUZA'DAN!

        Akşam'da yer alan habere göre Fenerbahçe , Palmeiras’tan Miguel Borja’yı yoklayacak. Başkan Ali Koç’un da daha önce ifade ettiği gibi; genç olan ancak belli bir tecrübeye sahip oyunculardan bir filtreleme yapan Sarı-Lacivertliler, tam da buna uygun Miguel Borja önerisiyle karşılaştı.

        16

        26’lık Kolombiyalı forvet Borja’nın, eski yıldızlardan Deivid tarafından önerildiği aktarıldı. Palmeiras formasıyla bir önceki Libertadores turnuvasında 12 maçta 9 gol atıp kral olan Borja için çalışma yapılıyor.

        17

        Kariyerine 2011’de ülkesinin takımı Deportivo Cali’de start veren Borja, 2014’te İtalyan ekibi Livorno’ya gitti. Buradan bir süre sonra yine ülkesindeki takımlara kiralık gönderildi.

        18

        2016’da yine Kolombiya ekibi A.Nacional’de patlamasını yaptı. Brezilya’nın önde gelen ekiplerinden Palmeiras, Borja için 2017’de tam 10 milyon Euro ödedi. Yüksek bedellerle transfer yapma geleneği olmayan Palmeiras, Borja için risk almak istedi!