Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi... 3 aylık bebeğin şüpheli ölümü! Yakınları gazetecilere saldırdı

        İstanbul Gaziosmanpaşa'da, 3 aylık bebek Hatice Çark'ın ölümü ile ilgili anne ile babası gözaltına alınarak, adliyeye sevk edildi.

        DHA'nın haberine göre olay, dün sabah saatlerinde Şehit Cengiz Topel Caddesi'nde meydana gelmişti. 4 katlı binanın en üst katında yaşayan E. Çark ve A. Çark çifti 3 aylık bebekleri Hatice Çark'ı yatağında hareketsiz halde bulunca durumu polis ve 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ve 112 ekipleri yaptıkları ilk incelemede, 3 aylık bebek Hatice Çark'ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

        VÜCUDUNDA DARP İZLERİ BULUNDUĞU İDDİASI

        Yapılan incelemelerde, Hatice Çark'ın vücudunun çeşitli yerlerinde darp izlerinin bulunduğu iddia edildi. İncelemelerin tamamlanmasının ardından bebeğin cenazesi, kesin ölüm nedeninin araştırılması için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Bebeğin tabutu cenaze aracına bindirildiği sırada yakınları basın mensuplarına saldırarak görüntü almasını engelledi.

        ANNE BABA ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

        Hatice Çark'ın ölümüyle ilgili araştırma devam ederken, anne ve babası dün akşam saatlerinde gözaltına alındı. Çiftin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ