Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika: Çırağan Sarayı'nda yangın! Cadde trafiğe kapatıldı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Beşiktaş'ta Çırağan Sarayı'nın otel bölümünde yangın çıktı. Otelin iki odasında gerçekleştirilen elektrik tadilatı sırasında çıkan yangın kontrol altına alındı.

        AA'da yer alan habere göre, Çırağan Caddesi'ndeki 5 katlı Çırağan Palace Kempinski İstanbul otelinin 4'üncü katında yangın çıktı. Yangının ise iki odada gerçekleştirilen elektrik tadilatı sırasında çıktığı öğrenildi.

        REKLAM

        İhbar üzerine bölge çok sayıdaki itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın nedeniyle otelde bulunanlar tahliye edildi. Çırağan Caddesi de polis ekiplerince trafiğe kapatıldı. Caddeyi kaplayan yoğun duman Anadolu Yakası'ndan da görüldü.

        3 İŞÇİ DUMANDAN ETKİLENDİ

        Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan da, Çırağan Sarayı'nın otel kısmında çıkan yangında 3 işçinin dumandan etkilendiğini söyledi.

        İHA'da yer alan habere göre Bakan şunları kaydetti: "Saat 10.55'de otelimizde tadilat yapılan kısmında bir yangın oluştu. Bu yangına anında bütün ilçe belediyelerimizle birlikte itfaiye ekibi ve otelin kendi ekibi müdahale etti, emniyet ekiplerimiz gerekli önlemleri aldı. Tadilat gören 3. katında oluşan bir yangın. Sebepleri konusunda itfaiye raporları çıkacak. Önemli olan can kaybının olmaması. İstanbul'un gözbebeğinde Boğazın en nadide noktalarında en kıymetli alanlarımızdan bir tanesi. 3 işçimiz burada etkilendi. Onlardan ikisi kendi gayretleriyle ayrıldılar. Biri ambulansta oksijen takviyesi yapılıyor. Hayati tehlikesi yok. Yangın kontrol altına alındı."

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ