Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Transferde SON DAKİKA | Galatasaray'dan beklenen transferler için ilk mesaj! Lucas Torreira ve Dries Mertens... - GS Transfer Haberleri - Galatasaray Haberleri

        DHA'nın haberine göre; transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, Lucas Torreira ile 4, Belçikalı kanat oyuncusu Dries Mertens ile de 1 yıllık anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılı ekipte yeni hedef ise Şilili Alexis Sanchez.

        Yeni sezona iddialı bir kadro kurarak girmek isteyen Galatasaray´da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Uruguaylı orta saha Lucas Torreira ile 4 yıllık anlaşmaya varan sarı-kırmızılılar, Dries Mertens´i de 1 yıllığına kadrosuna kattı. İki futbolcu, bu akşam aynı uçakla İstanbul´a gelecek.

        REKLAM

        FORVETTE HEDEF SANCHEZ

        Öte yandan forvet bölgesi için de girşiimlerini sürdüren Galatasaray, aradığı ismi İtalya´da buldu. Inter´den ayrılmak istediği bilinen Alexis Sanchez ile yapılan görüşmelerin olumlu ilerlediği öğrenildi.

        GALATASARAY'DAN İLK PAYLAŞIM

        Sarı-kırmızılı kulüpten ilk paylaşım geldi. Videoda Milano, Brüksel ve İstanbul'un yerel saatleri ayarlandı, saat 18:45, 20:45 ve 23:45'e alarm kuruldu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Ahmet Hamdi Girgin
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ