Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi... Kız arkadaşını darbedip tecavüze kalkıştı, ifadesiyle de şaşırttı

        Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, yol kenarında baygın halde bulunan İlayda S.'yi (19) darbettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Enes K., tutuklandı.

        Akyazı ilçesi Kuzuluk Mahallesi'nde dün vatandaşlar tarafından yol kenarında baygın halde bulunan genç kız, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince yapılan ilk müdahale sonrası Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kızın uyuşturucu maddenin etkisinde olduğu ve darbedildiği ortaya çıkınca Akyazı İlçe Jandarma ekipleri, erkek arkadaşı Enes K.'yı gözaltına aldı. Enes K., jandarmadaki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        'KAÇMIŞTIM, YOLDA BAYILMIŞIM'

        Akyazı Adliyesi'ne getirilen ve erkek arkadaşı Enes K.'dan şikâyetçi olan İlayda S., "6 aydır birlikteydik. Evdeyken uyuşturucu verdi bana. Sonra tecavüz etmeye kalktı. Ben karşı koyunca darbetti. Sonra evden kaçmıştım, yolda bayılmışım. Kendisinden şikâyetçiyim" dedi.

        'YİNE ONUN YANINA GİDECEĞİM'

        Tutuklanarak cezaevine götürülen Enes K. ise ifadesinde, "Ben kıskançlıktan yaptım, buradan dışarı çıkınca yine onun yanına gideceğim. Onu çok seviyorum" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ