Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberler: Sevgi Demirci olayında son dakika gelişmesi: Silivri'de tarlaya gömülmüş 3 ceset bulundu! - Güncel haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Silivri Değirmenköy mevkkiinde tarlaya cesetleri bulunduğu düşünülen Sevgi Demirci, 20 yaşındaki oğlu Eren Polat ve 13 yaşındaki kızı Rümeysa ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre Ankara’da yaşayan ve eşinden ayrılan Sevgi Demirci iki çocuğuyla birlikte İstanbul’a geldi. İstanbul’a gelen Sevgi Demirci iddialara göre boşandığı eski eşinin yeğeni Ünal Y. ile birlikte yaşamaya başladı.

        AİLESİ TV PROGRAMLARINA KATILDI

        DHA'da yer alan habere göre Demirci ve çocuklarının bulunması için ailesi bir televizyon programına katıldı.

        OCAK 2021’DE KAYBOLDU

        Sevgi Demirci ve iki çocuğu 25 Ocak 2021 günü esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Ortadan kaybolan Sevgi Demirci’nin yakınları kayıp başvurusunda bulundu. Yapılan ilk çalışmalarda Demirci ve iki çocuğunun izleri bulunamadı.

        SİLİVRİ’DE CESETLER BULUNDU

        Bir televizyon programına çıkan Demirci’nin yakınlarının ‘Sevgi en son Silivri’de görülmüş’ diye söylemeleri üzerine Kayıplar Büro Amirliği ekipleri yeniden çalışma başlattı. Sevgi Demirci ve iki çocuğunun en son görüldüğü yer olarak Silivri Değirmenköy mevkiinde kazı çalışması yapıldı. Yapılan kazı çalışmalarında 3 ceset bulundu. Bulunan 3 ceset kayıp olarak aranan Sevgi Demirci ve iki çocuğu olduğu düşünülüyor. Kesin sonuç için cesetler incelenmek üzere Adlı Tıp Kurumu’na gönderildi.

        SEVGİLİSİ GÖZALTINA ALINDI

        Bu soruşturma kapmasında Sevgi Demirci ile birlikte yaşadığı iddia edileneski eşinin yeğeni Ünal Y. ve Ömer Y. gözaltına alındı. Yapılan çalışmalarda gözaltına alınan Ünal Y.’nin iddialara göre Sevgi Demirci’nin daha sonra bir başka kişiyle çıktığını iddia etti.

        O KİŞİ DE KAYIP

        Bu iddialar üzerine polis şüphelilerin iddia edilen isimde incelenmeye başlandı. Yapılan çalışmalarda Sevgi Demirci ile ilişkisi olduğu iddia edilen kişiye ulaşılamadı. O kişinin de kayıp olup olmadığı incelenmeye başlandı. İki şüphelinen emniyette soruşturmasına devam ediliyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ