Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da arabaların "hayalet göstergesi"ni çalan azılı hırsız çetesi yakalandı - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul’da hırsızların gözdesi son dönemde; lüks marka otomobillerden başta "hayalet ekran" olmak üzere diğer parçaları çalmak.

        OPERASYONLAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, yaşanan bu olaylara karşı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği’nin operasyonları da aralıksız sürüyor.

        SON 20 GÜNDE 25 OLAY

        İstanbul’un birçok ilçesinde son 20 günde bu tür 25 otomobil hırsızlığı meydana geldi. Yapılan çalışmalarda, olaylarla ilgili güvenlik kamera görüntüleri elde edildi.

        4 KİŞİLİK ÇETE TESPİT EDİLDİ

        İncelenen görüntülerde 4 kişilik bir çete tespit edildi. Görüntülerde bir araçla park halindeki lüks bir otomobile yanaşan hırsızlar camı kısa sürede kırıp içeri giriyor ve aracın hayalet göstergesini saniyeler içerisinde çalıp çıkıyor.

        REKLAM

        ZANLILARIN 4'Ü DE YAKALANDI

        Yapılan takip sonrası hırsızların kimlikleri tespit edildi. Düzenlenen operasyonla F.T. (17), İzzethan Ş. (19), Muhammet E.O. (20) ve Hakan T. (21) yakalandı. Yakalanan 4 azılı hırsız ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

        SUÇ KAYITLARI YAŞLARINDAN FAZLA ÇIKTI

        25 ayrı hırsızlık olayından işlem yapılan 4 hırsızın ortaya çıkan suç kaydı da şaşırttı. 4 hırsızın yaşlarından daha fazla suç kaydı olduğu görüldü. 17 yaşındaki F.T.’nin 35, 19 yaşındaki İzzethan Ş.’nin 33, 20 yaşındaki Muhammet E.O.’nun 31 ve 21 yaşındaki Hakan T.’nin 38 suç kaydı ortaya çıktı.

        CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

        İşlemlerin ardından şüpheliler adliyeye gönderildi. Adliyeye gönderilen 4 azılı hırsız tutuklandı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ