Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberler... Çevik kuvvet polisi sevenlerini yasa boğdu

        Olay, dün Kemer'e bağlı Beldibi Mahallesi sahilinde meydana geldi. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi'nde görev yaptığı belirtilen polis memuru 30 yaşındaki Özgül Özdoğan, eşi ve çocuğuyla birlikte tatil için geldiği ilçede dün saat 23.00 sıralarında denize girdi.

        ÇEVREDEKİLERİN YARDIMIYLA KIYIYA ÇIKARILDI

        DHA'nın haberine göre, bir süre sonra suda hareketsiz halde bulunan Özdoğan, çevredekilerin yardımıyla kıyıya çıkarıldı. İhbar üzerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Özgül Özdoğan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Özdoğan'ın cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

        "GECE BİR ŞAHIS DENİZDEN ÇIKARAK 'İMDAT' DİYE BAĞIRDI"

        Olay gecesi bölgede kamp yapan Hüseyin Ilgın ise yaşananları anlattı. Ilgın, dün akşam geç saatlerde denizden ’imdat' sesinin geldiğini anlatarak, "Ne olduğunu bilemedik. Projektör ve ışıklar yandı. Karanlıkta bir adam gördük, iki genç hemen suya atladı.

        Şahsın yanındaki karısıymış sonradan öğrendik. Kadını denizden dışarı çıkardılar fakat ölmüştü. Nefes kontrolü yaptık, çok su yutmuştu. Denizden çıkarıldığı zaman ölüydü. Yanındaki eşiydi, birlikte yüzüyorlarmış. 500 metre kadar ileride yüzüyorlarmış. 3 yaşındaki çocukları çadırlarındaydı.” dedi.

        Hüseyin Ilgın

        İHA'nın haberine göre, Seyit Özdoğan’ın 'kurtarın' diye bağırdığını aktaran Ilgın, "Gençler o sırada eşini denizden çıkarıyorlardı. Yaklaşık 100 metre kadar açıktaydı. Suda başka birinin olduğunu sonradan fark ettik. Adam kıyıya gelince ‘karım var’ dedi. Hemen 112’yi aradık. Sağlık ekipleri ilgilendi ama kadın hayatını kaybetmişti. Kadını sudan çıkaranlar da kamp yapan gençlerdi." dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ