Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kaçan sürücü aranıyor! Son dakika: 3 çocuk annesinden 62 gün sonra acı haber! - Güncel öne çıkan haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Muğla'da kaza, geçen yıl 10 Kasım'da, Bodrum ilçesi Ortakent Şehit Polis Ercan Yangöz Caddesi'nde meydana geldi.

        MOTOSİKLETLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI

        Zeynep Eriş, 3 çocuk annesiydi.
        Zeynep Eriş, 3 çocuk annesiydi.

        DHA'da yer alan habere göre Bodrum Belediyesi kafesinde çalışan Zeynep Eriş'in (34) kullandığı motosiklete, aynı yönde giden otomobil çarptı.

        OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ KAÇTI

        Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarptı. Kazada Eriş ile motosikletin çarptığı yaya yaralandı, otomobil sürücüsü ise kaçtı.

        ÜÇ ÇOCUK ANNESİ YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

        Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan, 3 çocuk annesi Eriş, dün 62 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Bodrum'a getirilen Eriş'in cenazesi, öğle vakti Ortakent Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

        BELEDİYEDEN TAZİYE MESAJI

        Bodrum Belediye A.Ş.'den Zeynep Eriş için paylaşılan mesajda ise "Acımız büyük. Geçirdiği trafik kazası sonucu bir süredir yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren mesai arkadaşımız Zeynep Eriş'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Mesai arkadaşımıza Allah'tan rahmet; ailesine ve çalışma arkadaşlarımıza sabır diliyoruz. Başımız sağ olsun" denildi.

        KAÇAN ARAÇ SÜRÜCÜSÜ ARANIYOR

        Öte yandan kaza sonrası kaçan ve kimliği henüz belirlenemeyen otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ