Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kıskançlık vahşetinde acı haber geldi! Eski kız arkadaşına kurşun yağdırdı!

        Olay, 25 Ağustos 2026 tarihinde Gaziosmanpaşa Şemsipaşa Mahallesi’nde meydana geldi.

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, 51 yaşındaki Hakan S., yaklaşık 2 yıl önce ayrıldığı eski kız arkadaşı 41 yaşındaki Şerife G. ile cadde üzerinde karşılaştı.

        Hakan S., yanında bulunan silahla Şerife G.’ye ateş etti. Kurşunların isabet ettiği kadın ağır yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak Şerife G., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        KENDİNİ İŞ YERİNE KAPATTI

        Saldırının ardından Hakan S., olay yerinde bulunan bir işletmeye girerek kendisini içeri kapattı. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, şüphelinin yakalanması için kontrollü müdahale gerçekleştirildi. Ekiplerin çalışması sonucu Hakan S. ikna edilerek gözaltına alındı.

        SALDIRININ NEDENİ KISKANÇLIK

        Olayın ardından Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı araştırmada saldırının perde arkasına ilişkin yeni ayrıntılara ulaşıldı. Polis, Hakan S. ile Şerife G.’nin uzun süreli bir gönül ilişkisi yaşadığını ancak yaklaşık 2 yıl önce ayrıldıklarını belirledi. Yapılan araştırmada saldırının kıskançlık nedeniyle meydana geldiği tespit edildi.

        ACI HABER GELDİ

        Silahlı saldırıda ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan Şerife G. ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gözaltına alınan Hakan S. hakkında yürütülen soruşturma ise sürüyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ