Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika... İşte Arda Turan-Berkay kavgasının görüntüleri

        Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavganın görüntüleri saniyesaniye güvenlik kamerasına yansıdı.

        İşte o görüntüler.

        Futbolcu Arda Turan, dün gece Emirgan Gizli Kalsın adlı mekanda tartıştığı şarkıyı Berkay'ın burnunu kırmıştı. İddialara göre kavga Arda Turan'ın Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' demesi nedeniyle çıkmıştı.

        POLİS TUTANAĞI ORTAYA ÇIKMIŞTI

        Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında bir gece kulübünde yaşanan ve devamında özel bir hastanede devam eden olayın polis tutanağı ortaya çıkmıştı.

        REKLAM

        Polis tutanağına göre, olay günü sabaha karşı özel hastaneye giriş yaptıkları belirtilen Berkay ve Arda'nın hayli gergin oldukları, özel güvenlik görevlilerinin Arda'nın 'belinde kabarıklık' olduğunu gözlemledikleri, daha sonra görüntüler incelendiğinde Arda'nın elinde siyah bir silah olduğunun görüldüğü belirtilmişti. Berkay'ı darp ettiği iddiasıyla emniyete çağrılan Arda Turan'ın ifadesine ulaşılmıştı.

        Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay bir gece kulübünde kavga etmiş ve ünlü şarkıcının burnu kırılmıştı. Daha sonra hastanede devam eden olayla ilgili Arda Turan, resmi Instagram hesabından yeni bir açıklama daha yaptı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ