Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ankara'da trafik magandası çekiçle saldırdı! "Kırmızı"da geçtin... - VİDEO HABER
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Son dakika haberler... Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Banga Bandhu Şeyh Mucibur Rahman Bulvarı'nda dün meydana gelen olayda Ö.Ö., otomobiliyle kavşakta kırmızı ışıkta geçince başka bir otomobilin sürücüsü de uyarmak için korna çaldı.

        BAGAJDAN ALDIĞI ÇEKİÇLE SALDIRDI

        Ö.Ö., bunun üzerine aracını yolun ortasında bırakıp bagajdan aldığı çekiçle kornaya basan sürücüye saldırdı. Ö.Ö., aracının kapılarını kilitleyerek, kendisini korumaya çalışan sürücüye açık camdan kolunu sokarak çekiçle vurdu.

        ÇEKİÇLE ARACIN CAMLARINI KIRDI

        DHA'da yer alan son dakika haberine göre diğer sürücülerin uyarısına rağmen sakinleşmeyen Ö.Ö., ismi öğrenilemeyen sürücünün aracının camlarını çekiçle kırdı. Ö.Ö., daha sonra aracına binerek uzaklaştı.

        REKLAM

        VİDEOYA 'HESAPLAŞACAĞIZ' YORUMU

        Ö.Ö.'nün çekiçle sürücüye saldırdığı anlara ilişkin cep telefonu kamerası görüntüleri, sosyal medyada paylaşılırken, büyük tepki çekti.

        Sosyal medyada paylaşılan görüntünün altına yorum yapan Ö.Ö.'nün, "Video çeken arkadaşla da ayrıca hesaplaşacağız. Orada kırmızı ışıkta geçen bir tek ben değildim, göbekte kilitlenme vardı. Benim sol tarafım zaten doluydu. O arkadaşın bana küfür, tahrik ettiğini, etraftaki insanların zaten ona tepki gösterdiğini bilmeden bu şekilde bana tepki gösteren herkesin" yazması dikkat çekti.

        ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

        Ö.Ö., daha sonra polis tarafından gözaltına alındı. Ö.Ö., emniyetteki işlemlerin ardından Ankara Adliyesi'ne sevk edildi. Ö.Ö.'nün, ifadesinde, "Çocuğum hastaydı ona yetişmek için kırmızı ışıkta geçtim. Geçince arkadan korna basarak küfretti. Bunun üzerine saldırdım" dediği öğrenildi.

        SÜRÜCÜ ŞİKAYETÇİ OLMAK İSTEMEDİ

        Son dakika haberine göre öte yandan polis, trafik tutanağı tutarak olay yerinden ayrılan ismi öğrenilemeyen mağdur sürücüye de ulaştı ancak sürücünün korktuğu için şikayetçi olmak istemediği belirtildi.

        ZARARI KARŞILAMAK İSTEYİP SERBEST BIRAKILMAYI TALEP ETTİ

        Şüpheli Ö. Ö. Ankara 7. Sulh Ceza Hakimliği'ndeki ifadesinde şöyle konuştu:

        Çocuğumu bir an önce hastaneye yetiştirme amaçlı araçlar hızlı geçtiği için ben de ışığa dikkat etmedi. Işığı geçmişim. Önümüzdeki araçlar varken yeşil yanan tarafta duran müşteki korna çalıp camı açıp bana hakaret edince ben de kendisine önde de araçlar olduğunu ben olmasam dahi geçemeyeceğini izah ettim. Müşteki bana küfür etmeye devam edince ben de kendimi kaybedip istenmeyen hiç tasvip etmediğimbir kısım olaylara karışmış bulundum. Ben içinde bulunduğum durumdan dolayı çok pişmanım. Müştekinin tüm zararını karşılamak istiyorum.Benim 2 çocuğum vardır, kızım psikolojik tedavi görmektedir. Tutuklanmam durumunda kendisi telafisi imkansız durumlara yol açabilecek şekilde rahatsızlığının ilerleme durumu mevcuttur. Onların da durumu gözetilerek her türlü adli kontol şartıyla serbest bırakılmayı talep ediyorum.

        TUTUKLANDI

        Ankara'da trafikte ışık ihlali yaptığı için kendisini uyaran sürücüye çekiçle saldıran şüpheli Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuklama istemiyle sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

        Ankara Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan Özgür Ö, sağlık kontrolünün ardından adliyeye getirildi. Cumhuriyet savcısına ifade veren şüpheli, tutuklama talebiyle nöbetçi Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

        Hakimlikçe sorgulanan Özgür Ö, "silahla tehdit", "hürriyetten yoksun kılma" ve "mala zarar verme" suçlarından tutuklandı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ