Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Metrodaki saldırganla ilgili iddianame kabul edildi

        Anadolu 27. Asliye Ceza Mahkemesi, metroda elinde bıçakla tartıştığı Senanur Damgacı ve annesi Nilgün Mihdiye Damgacı'ya yönelik hakaret ve tehdit içerikli sözler söylediği gerekçesiyle tutuklanan Emrah Yılmaz hakkında "silahla kasten yaralamaya teşebbüs", "basit yaralama", "hakaret", "halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla silahla tehdit" ve "zincirleme şekilde silahla tehdit" suçlarından hazırlanan iddianameyi değerlendirdi.

        İddianamenin kabulüne karar veren mahkeme, hazırladığı tensip zaptında ilk duruşmanın 18 Şubat'ta yapılmasını kararlaştırdı. Mahkeme ayrıca sanık Emrah Yılmaz'ın tutukluluk halinin de devamına karar verdi.

         Dehşeti yaşatmıştı! Yeni görüntüleri ortaya çıktı
        Dehşeti yaşatmıştı! Yeni görüntüleri ortaya çıktı Haberi Görüntüle
        REKLAM

        NE OLMUŞTU?

        Emrah Yılmaz, 24 Kasım 2021'de Kadıköy Tavşantepe hattındaki metroda tartıştığı Senanur Damgacı ve annesi Nilgün Mihdiye Damgacı'ya bıçak çekip, hakaret ve tehdit içerikli sözler söylediği gerekçesiyle gözaltına alınmış, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanmıştı.

        Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Emrah Yılmaz hakkında, "silahla kasten yaralamaya teşebbüs", "basit yaralama", "hakaret", "halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla silahla tehdit" ve "zincirleme şekilde silahla tehdit" suçlarından toplam 18 yıl 3 aya kadar hapis istemiyle iddianame hazırlamıştı.

        İddianame değerlendirilmek üzere Anadolu 27. Asliye Ceza Mahkemesine gönderilmişti.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ