Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Son Yaz dizisi oyuncuları kimler ve isimleri ne? İşte Son Yaz oyuncu kadrosu
        1

        Son Yaz dizisi bu akşam 20:00'da FOX TV ekranlarında yayınlanacak. Dizinin izleyicileri merakla Son Yaz dizisi oyuncuları kimler? Son Yaz konusu nedir? Sorularını araştırıyor. İşte cevabı...

        SON YAZ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

        İdealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara (Ali Atay), 8 yıl önce hapse yolladığı organize suç lideri Selçuk Taşkın’dan (Arif Pişkin) reddedemeyeceği bir teklif alır. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara’nın bütün suç örgütünü çökertecek davasında, tanıklık yapmayı istemektedir. Ancak bunun için tek bir şartı vardır; oğlu Akgün Gökalp Taşkın’ı (Alperen Duymaz) Selim Kara’nın bizzat koruması.

        Suç dünyası içinde büyümüş, tehlikeli ve sorunlu görünümünün ardında duygusal bir genç olan Akgün için bu kabul edilmesi güç bir durumdur.

        Hayat beklemediği bir yerden daha sınar Selim’i; İzmir’de çocukları ile yaşayan eşi Canan (Funda Eryiğit) boşanmak istemektedir.

        Ailesi ile işi arasında kalan Savcı Kara, baş belası olarak gördüğü Akgün’ü ailesinin yanına İzmir Çeşme’de bulunan Adalet Sitesi’ne götürmek zorunda kalır.

        2

        Selim Kara - Ali Atay

        ALİ ATAY KİMDİR?

        Ali Atay aktör ve yönetmen olmasının yanısıra müzisyen ve yazar kimliği ile de tanınmaktadır. ”Leyla ile Mecnun” ve “Masum” dizilerinde oynamıştır.

        2014 yılında senaryosunu kendi yazdığı ilk filmi olan “Limonata” için yönetmenlik koltuğuna oturdu. 2017 yılında 5.5 milyon izleyiciye ulaşan “Ayla” filminde rol aldı. 2018 yılında gene yazıp yönettiği, çok ses getiren “Ölümlü Dünya” vizyona girdi. 2019 yılında Tribeca Film Festivali’nde en iyi senaryo ödülünü kazanan “Nuh Tepesi” adlı filimde başrolde yer aldı ve gene aynı festivalde en iyi erkek oyuncu ödülünün sahibi oldu. 2019 yılında senaryosunu yazdığı ve yönettiği “Cinayet Süsü” isimli filmi çekti.

        Ali Atay kariyeri boyunca 13 tv dizisi ve 10 sinema filminde yer aldı.

        3

        Akgün Gökalp Taşkın - Alperen Duymaz

        ALPEREN DUYMAZ KİMDİR?

        1992 yılında Ankara da doğan Alperen Duymaz Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü öğrencisidir. İlk olarak Tatlı Küçük Yalancılar projesinde Cesur Karakteriyle tanınan Alperen Duymaz daha sonra Acı Aşk dizisinde Ali karakteri, Bodrum Masalı dizisinde Ateş, Çukur dizisinde Emrah, Çarpışma dizisinde Kerem ve Zemheri dizisinde Ayaz karakterlerine hayat verdi. Şimdi ise Son Yaz projesinde Akgün karakterine hayat veriyor.

        Alperen Duymaz'ın Oynadığı Diziler

        • Son Yaz / Akgün / 2021
        • Zemheri / Ayaz / 2020
        • Çarpışma / Kerem / 2018-2019
        • Çukur / Emrah / 2018
        • Bodrum Masalı / Ateş / 2016-2017
        • Acı Aşk / Ali / 2015-2016
        • Tatlı Küçük Yalancılar / Cesur / 2015

        Alperen Duymaz'ın Oynadığı Filmler

        • Direniş Karatay / Kutay / 2018
        4

        Canan Kara - Funda Eryiğit

        FUNDA ERYİĞİT KİMDİR?

        1984 yılında Hollanda’da dünyaya gelen Funda Eryiğit, oyunculuk kariyerine amatör olarak lise yıllarında tiyatro kulübüne katılarak başladı. 2006’da İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, 2011 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümü’nde eğitimini tamamladı.

        Kamera karşısına ilk kez 2008 yılında geçen Funda Eryiğit, “Canım Ailem” dizisindeki Seyhan rolüyle, Uğur Yücel, Ozan Güven, Şebnem Bozoklu, Ezgi Mola, İlker Aksum gibi isimlerle başrolü paylaşarak tv kariyerine başladı. Daha sonra sırasıyla “İstanbul’un Altınları” , “Uçurum” , “Eski Hikaye” isimli dizilerde yer aldıktan sonra 2014 yılında “Karadayı” dizisinde canlandırdığı Belgin karakteriyle 21. Altın Objektif Ödülleri’nde “MGD Jüri Özel Ödülü”nü aldı. 2015 yılında “Gecenin Kraliçesi” adlı dizide Esra karakterini canlandırdı. 2016 yılında “Poyraz Karayel” dizisinde Eda karakterine, 2018’de “Mehmet Bir Cihan Fatihi” dizisinde Evdokya karakterine hayat verdi ve son olarak 2019 yılında Netflix’te yayınlanan “Hakan: Muhafız” dizisinin 3. ve 4. sezonlarına Vezir karakteriyle dahil oldu.

        Beyaz perdede de birçok projede yer alan Funda Eryiğit; “Ev” , “Eksik” , “Limonata” filmlerinden sonra, 2016 yılında ulusal ve uluslararası birçok festivalde ödüller alan ve yönetmenliğini Yeşim Ustaoğlu’nun üstlendiği “Tereddüt” filminde Şehnaz karakterine hayat verdi. Son olarak 2019 yılında, Barış Atay’ın yönettiği “Aden” filminde Aras karakteriyle ortaya koyduğu performansla 26. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü kazandı.

        Profesyonel tiyatro kariyerine, 2011 yılında konservatuar arkadaşlarıyla birlikte kurduğu Serbest Bölge adlı tiyatro ekibinin ilk oyunu olan “Çatı” adlı oyunda Kelebek rolüyle başladı. 2013 yılında Devlet Tiyatrosu’nun “Sessizlik” adlı oyununda canlandırdığı Silence karakteriyle birçok ödüle aday gösterildi ve 18. Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri’nde “Müzikal ya da Komedi Dalında Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu” ödülüne layık görüldü. Yine aynı oyunla Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri’nde “Mediha Gökçer Umut Veren Genç Kadın Oyuncu” ödülünü kazandı. 2016 yılında İKSV yapımı olan ve ilk olarak İstanbul Tiyatro Festivali’nde sahnelenen “Ev’vel Zaman” adlı oyunda yer aldı. Son olarak 2018 yılının sonlarına doğru Craft Tiyatro’da sahnelenmeye başlayan ve hala devam etmekte olan “Fotoğraf 51” adlı oyunda bilim kadını Rosalind Franklin’e hayat vermektedir. Bu oyundaki performansıyla 2019 yılında 23. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri’nde ve 24. Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri’nde “Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu” ödüllerine, Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Ödülleri’nde “Yılın Kadın Oyuncusu” ödülüne, Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde “Küçük Salon En İyi Kadın Oyuncu” ödülüne ve 24. Altın Objektif Ödülleri’nde “Yılın Kadın Tiyatro Oyuncusu” ödülüne layık görüldü. Bu yıl (2020) İstanbul Tiyatro Festivali’nde işitsel bir performans özelliği taşıyan “Olağaniçi Bir Gezi” adlı performansla yer almaktadır.

        5

        Yağmur Kara - Hafsanur Sancaktutan

        HAFSANUR SANCAKTUTAN KİMDİR?

        Hafsanur Sancaktutan, 20 Mart 2000 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Çok küçük yaşlardan itibaren tiyatroyla ilgilenen Hafsanur Sancaktutan, yer aldığı tiyatro oyunlarıyla birçok ödül kazanmıştır. İlk oyunculuk deneyimi 2018 yılında "Gülperi" dizisiyle başladı.

        Hafsanur Sancaktutan Ödülleri

        • Terakki Vakfı – Övgüye Değer Oyuncu Ödülü – Otobüs / 2016
        • İstek Okulları – En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü – Kuraldışı ve Kural / 2015
        • 14. PAM – Övgüye Değer Oyuncu Ödülü – Kuraldışı ve Kural / 2015
        • Rotary Kulübü – En İyi Kadın Oyuncu Ödülü – Kuraldışı ve Kural / 2015

        Hafsanur Sancaktutan’ın Oynadığı Diziler

        • Son Yaz / Yağmur / 2020
        • Aşk Ağlatır / Ada Meryem / 2019
        • Gülperi / Fidan / 2018
        6

        Fatih Doğanay - Emre Karayel

        EMRE KARAYEL KİMDİR?

        Emre Karayel, 18 Ekim 1972 tarihinde, Kadirli'de dünyaya geldi. Ankara Atatürk Anadolu Lisesi’nin ardından Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’ne girdi. Bölümü tamamlamadan Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne geçti. Üniversiteyi 1999 yılında bitirmesinin ardından TRT’de çalışmaya başlayan Karayel, sunuculuk yaptı ve çocuk programları hazırladı.

        2000 yılında, TRT'de yayınlanan Ablam Böyle İstedi dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına adım atan Karayel,[kaynak belirtilmeli] 2002 yılında Kuzenlerim ve 2003 yılında kendisini şöhrete taşıyan yapım olan Bir İstanbul Masalı'nda rol aldı. Karayel’in rol aldığı pek çok dizinin içerisinde en göze batanları Gümüş, Kurtlar Vadisi Pusu ve Canım Ailem oldu.

        TV dizilerinin yanı sıra sinemaya da adım atan Karayel, ilk beyaz perde denemesini 2006 yılında vizyona giren ve yönetmenliğini Onur Ünlü’nün üstlendiği Polis ile yaptı. Polis'i 2007 yılında Zincirbozan, 2008 yılında Usta ve 2009 yılının en çok ses getiren yerli yapımlarından birisi olan Başka Dilde Aşk takip etti.

        Sinema ve TV dizileri ile tanınmış olsa da tiyatrodan da asla kopmayan Karayel, Testosteron, Othello, Ghetto ve Azizname gibi pek çok başarılı tiyatro oyununda yer aldı. Testosteron’daki rolü ile 13. Afife Tiyatro Ödülleri’nde Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Müzikal Ya Da Komedi Erkek Oyuncusu ödülüne layık görüldü.

        Emre Karayel, en son FOX’ta 8 Nisan 2015'te final yapan ve baş rollerini Demet Evgar ile paylaştığı 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk adlı dizide oynamıştır.2017 yılında FOX'ta Sıradaki Gelsin adlı yarışmayı sunmuştur.

        Emre Karayel 14 Haziran 2018-3 Mayıs 2020 tarihleri arasında Çarkıfelek adlı yarışmayı Kanal D ekranlarında sunmuştur.

        7

        Metin Yaman - Sinan Tuzcu

        SİNAN TUZCU KİMDİR?

        Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro ana sanat dalı mezunudur (2004). Okul sonrası Londra'da Arcola Theatre bünyesinde çalıştı. Televizyonda Ihlamurlar Altında (2006) dizisi ile tanındı. Aynı yıl Gülriz Sururi-Engin Cezzar Tiyatrosu Ayşe Opereti adlı oyunda oynadı (2006). 9 Temmuz 2006'da evlendiği Dolunay Soysert ile bu oyunda baş rolü paylaştı. Son çalışmalarını Duru Tiyatro bünyesinde, Emre Kınay yönetiminde yapmıştır.

        2006 yılında BKM ve İstanbul Halk Tiyatrosu ortak yapımı olarak sahnelenen 'Sürmanşet' adlı oyunu yazmıştır.

        2014 Yılında Kanal D ve Star Tv de yayınlanan Urfalıyam Ezelden dizisinin tasarımını senaristliğini yapmıştır.

        2016 yılında Atv de yayınlanan Kehribar dizisinin Hikâyesini ve senaristliğini Ali Aydın'la beraber yazmıştır.

        8

        Serap Gök - Şebnem Dönmez

        ŞEBNEM DÖNMEZ KİMDİR?

        Şebnem Dönmez 90’lı yıllarda başlayan sayısız televizyon programları, canlı yayınlar ve ödül törenlerinde icra ettiği sunuculuk kariyerine; ilerleyen yıllarda oyunculuğu ekleyerek, başarılı dizi ve film projelerindeki performansıyla büyük beğeni topladı.

        2004 yılında özgün senaryosu ve iddialı kadrosu ile akıllara kazınan Neredesin Firuze’de, 2006 yılında Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü filminde başrol olarak yer aldı.

        2010 yılında Küçük Sırlar ile tekrar seyirci ile bir araya gelmiştir. 2012 yılında Kuzey Güney’de Melda karakterine, 2013 yılında dünya çapında nam salan Medcezir’de Sude karakterine hayat vermiştir. 2018 yılında Avlu dizisindeki başarılı performansının ardından, 2020 yılında Zemheri’de Mehveş karakteri ile beğeni toplamıştır.

        Sanatçı, 2021 yılı şubat ayında, dünyaca ünlü performans sanatçısı Marina Abramovic'in Türkiyeli sanatçılara yaptığı açık çağrı sonucunda, Sakıp Sabancı Müzesi’nde gerçekleştirilen Akış/Flux isimli sergiye performans yapmak üzere davet edilmiştir.

        Sanatçı; kadın olmanın, zamana karşı, yaşlanmaya karşı hissettiklerinin ve bu konuda yaşadığı ve kolektiften alana akan tüm sıkıntıları hissedeceği özgür bir enerji alanında 6 gün boyunca günde 8 saat performans alanından hiç ayrılmadan hayatının en ilginç deneyimlerinden birini yaşamıştır. İçinden geçtiği derinlikleri ve tüm duyguları seyirciyle birlikte yaşamayı deneyimlemiştir. Seyircinin yüksek ilgisi ve Bayan Kontür’ü gerçekleştirirken yaşadıkları, sanatçıya performans sanatında çok farklı ufuklara ulaşma ilhamı vermiştir.

        2021 sezonunda Son Yaz projesinde Serap karakteri ile sevenleri ile tekrar buluşacaktır. Şebnem Dönmez, 15 televizyon dizisinde ve 8 sinema filminde yer almıştır.

        9

        Selçuk Taşkın - Arif Pişkin

        ARİF PİŞKİN KİMDİR?

        1970 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 1990 yılında Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümüne de okumaya başladı ve 1994 yılında mezun oldu. Lise yıllarında başlayan oyunculuk yolculuğuna 1999 yılında mezun olduğu konservatuvarda öğretim görevlisi olarak uzun yıllar çalıştı. Halen oyunculuk eğitimi vermektedir.

        Arif Pişkin'in Oynadığı Film ve Diziler

        • A-ay / 1988
        • Ölürayak / 1990
        • Kurtuluş / 1993
        • Yaban / 1995
        • Köprü / 2007
        • Gece Sesleri / 2008
        • Kurtlar Vadisi Pusu / 2010
        • Kolej Günlüğü / 2011
        • Mor Menekşeler / 2012
        • Öyle Bir Geçer Zaman Ki / 2013
        • Güllerin Savaşı / 2014-2015
        • Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz / 2016
        • Her Şey Seninle Güzel / 2018
        • Dip / 2018
        • Payitaht-Abdülhamid / 2019-2020
        10

        Emel Yaman - Sezer Koç

        SEZER KOÇ KİMDİR?

        16 Kasım 1981 doğumlu Sezer Koç, oyunculuğa çocukluk yaşlarında ilgi duymaya başladı. Koç, Akademi 35Buçuk Oyunculuk Okulu ve Craft Atölye’de oyunculuk eğitimi aldı. 2010 yılında Vahide Perçin’in yönettiği “Havhavlarla Hevhevler” adlı oyunla tiyatro sahnesine adım attı. Koç, Can Yücel’in yönetmen koltuğunda oturduğu, FOX’ta yayınlanan “Familya” dizisindeki rolüyle de televizyon izleyicisinin beğenisini kazandı. Sonrasın da Nefes nefese dizisinde Mihriban karakteriyle izleyici karşısına geçti. İngilizce ve İtalyanca bilen Sezer Koç’un en büyük hobisi ise şarkı söylemek, resim ve heykel yapmak.

        11

        Soner Sancaktar - Halil Babür

        HALİL BABÜR KİMDİR?

        26 Haziran 1987 tarihinde Bitlis'te dünyaya gelmiştir. Ailesiyle birlikte 3 yaşına kadar Bitlis'te yaşadıktan sonra İstanbul’a taşınmışlardır. Halil Babür, İlkokulu ve orta öğrenimini Üsküdar Selimiye İlköğretim Okulu'nda tamamladıktan sonra yine Üsküdar'a yer alan Burhan Felek Lisesi'nde lise eğitimini tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü tamamlamıştır. Lise yıllarındayken tiyatro ile tanışan Halil Babür, Martı, Gergedanlar ve Yaprak Dökümü gibi oyunlarda rol almıştır. Lise eğitimi tamamladıktan hemen sonra AÇOK isimli bir tiyatro kulübünde yer almıştır. Tiyatro kulübünde bir sene kadar yer aldıktan sonra Burhan Felek Lisesi'nin tiyatro oyunlarını hocasıyla beraber yönetmiştir. Daha önce Tiyatro sahnelerinde yer aldığı ufak oyunların haricinde ilk ciddi projesini 2005 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları'nda sergilenen ve Eftal Gülbudak’ın yönetmenliğini yaptığı ‘Köy Seyirlik’ oyunlarında yer alarak gerçekleştirmiştir. AÇOK tiyatro grubundan ayrılmasından sonra, İstanbul Yeni Sahne tiyatrosuna oyuncu olarak başlamıştır.

        Halil Babür'ü Oynadığı Diziler

        • Çukur / Çiyan / 2017
        • Pis Yedili / Mert / 2011-2013
        • Tek Türkiye / Ferhat / 2007
        • Yaprak Dökümü / 2007
        12

        Naz Yaman - Yasemin Yazıcı

        YASEMİN YAZICI KİMDİR?

        8 Eylül 1997’de İstanbul’da doğan Yasemin Yazıcı, Dialog ve Pera Güzel Sanatlar okullarında diksiyon ve oyunculuk eğitiminin yanı sıra dans ve vokal eğitimi de aldı. Okul yıllarında Türkçe, Fransızca ve İngilizce dillerinde, “Kral Oidipus”, “Antigone”, “Bir Yaz Gecesi Rüyası”, “Lysistrata”, “Faust (vol. I)”, “Hugo Sistemi” ve “Ayrılma” adlı oyunlarla sahneye çıktı.

        2018 yılında London School of Economics Sosyal Antropoloji bölümünden mezun oldu. Üniversiteden mezun olduktan sonra London Academy of Music and Dramatic Arts (LAMDA)'ta yine oyunculuk üzerine eğitim aldı. Türkiye'ye dönüş yaptıktan sonra ise İstanbul Film Akademi'de Ezel Akay, Deniz Ölmez gibi alanının usta isimlerinin eğitim verdiği "Pratik Oyunculuk Atölyesi" sertifika programına katıldı.

        Yasemin Yazıcı "Son Yaz" dizisinde Naz karakteriyle ekranda olacak

        13

        Kaan Gök - Erdem Şanlı

        ERDEM ŞANLI KİMDİR?

        02 Eylül 1996 ‘da İzmir’de doğdu. Boşnak bir ailenin en büyük çocuğu, üç kardeşler. Babası özel şirkette satış temsilcisi ve spor kulübü başkanı, annesi emekli muhasebeci. 2015 yılında İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon bölümünü kazanıp okumak için İstanbul’a geliyor. Önce tv projelerinde kamera arkasında reji olarak çalıştı. Daha sonra oyuncu Rıza Kocaoğlu oyuncu koçluğunu yaptı. İlk TV dizisi Avlu projesi oldu. Ertan Saban’ın gençliğini canlandırdı. Daha sonra 2019 yılında Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Burak Sergen’in oğlu Dinçer karakterine hayat verdi. Tims yapım şirketinin sinema Filmi olan “Kovala” da Melis Sezen’in ağabeyi Meto karakterini canlandırdı. Erdem Şanlı son olarak O3 Medyanın iddialı dizisi “Son Yaz” projesinde Kaan karakterine hayat veriyor.

        14

        Eray Duraner - Yunus Narin

        YUNUS NARİN KİMDİR?

        Oyuncu, yönetmen yardımcısı. 1989, İzmir doğumlu. İzmir Kız Lisesini bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Sinema - Tv bölümüne girdi. Bir yandan fotoğrafçılıkla uğraştı.

        2012 yılında oyunculuk eğitimi almak için İstanbul’a geldi ve yerleşti. 2 sene Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesi (sahne3)’te temel oyunculuk eğitimi ve Stella Adler eğitimi aldı. Michael Chekhov Europe workshopuna katıldı. Yılanların Öcü, İstanbullu Gelin gibi dizi projelerinde yer aldı. Deney Atölyesi’yle tanıştıktan sonra TV projelerinin yanı sıra Salome Erte’si oyunuyla tiyatroya merhaba dedi.

        2018-2019 sezonlarında İstanbullu Gelin dizisi kadrosunda yer aldı. 2019 yılında ekranlara gelen Sevgili Geçmiş dizisinde Aras karakterini canlandırdı. Şimdilerde Son Yaz dizisinde rol alıyor.

        15

        Altay Kara - Ata Nedim Arman

        ATA NEDİM ARMAN KİMDİR?

        Ata Nedim ArmanAta Nedim Arman, 2004 yılında Kuşadası’nda dünyaya geldi. Kuşadası İlkokulu sonrası orta öğrenimini Amerikan Kültür Koleji'nde tamamlamış olup, şu anda Makbule Hasan Uçar Anadolu Lisesi'nde eğitimine devam etmektedir. İlk kez 13 yaşında tiyatro sahnesine çıkan ve kariyerine Ajans İzmir Güzelinde çocuk oyuncu olarak başlayan Ata Nedim Arman, “Cumali Ceber: Allah Seni Alsın” adlı sinema filminde “Küçük Cumali” karakteri ile oyunculuğa atılmıştır. “İsimsizler” isimli dizide de rol alan Ata Nedim Arman, “Son Yaz” dizisinde Altay karakterini canlandırmaya başladı. Yüzme ve binicilik sporuyla hobi olarak ilgilenen Ata, eğitim hayatı süresince İngilizce ve Almanca bilgisini üst seviyeye taşıdı.

        16

        Arda Ateş - Sarp İkiler

        SARP İKİLER KİMDİR?

        1997, İstanbul doğumlu. Üniversite eğitimini radyo ve televizyonculuk alanında sürdüren genç oyuncu, ilk kez 2019 yılında Hercai dizisinde kamera karşısına geçti ve dizide Caner rolünü canlandırdı. Şimdilerde Son Yaz dizisi kadrosunda yer almaktadır.

        17

        Ahmet Tunalı - Cengiz Okuyucu

        CENGİZ OKUYUCU KİMDİR?

        1979 yılında İstanbul'da doğdu. Lise yıllarında tiyatro ile tanıştı. 2003-2007 yılları arasında Msm Konservatuarı Tiyatro bölümünü bitirdi. Çok sayıda tiyatro oyununda yönetmenlik ve oyunculuk görevini üstlendi. Kara Sevda, Muhteşem Yüzyıl, Çarpışma, Payitaht Abdülhamit, Beginner, Zeynep'in 8 Günü ve Saygı gibi bir çok dizi ve sinema filminde rol alan Cengiz Okuyucu "Son Yaz" adlı dizide Ahmet karakteriyle karşımıza çıkacak.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ