Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Songül Karlı sezonu açtı - Magazin haberleri
        1

        Eski eşi Metin Yüce tarafından dolandırıldığını ve bütün mal varlığını kaybettiğini açıklayan şarkıcı Songül Karlı, kötü günleri geride bıraktı. "Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım." diyerek gözyaşı döken ve evine haciz geldiğini ifade eden Karlı, tatile gitti.

        2

        BİKİNİLİ POZ

        Arkadaşlarıyla birlikte keyifli vakit geçiren 47 yaşındaki şarkıcı, bikinili pozlarını sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

        3

        Şezlongta uzanırken çektirdiği fotoğrafları paylaşan Karlı'nın kareleri, kısa sürede takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

        4

        İMAJ DEĞİŞTİRDİ

        Geçtiğimiz günlerde imaj değişikliğine giden Karlı, son halini hayranlarıyla paylaşmıştı. Bir çocuk annesi Karlı; Seda Sayan, Seray Sever, Seda Üren ve Ajda Pekkan gibi birçok ünlü isme benzetilmişti.

        5

        "ANNE HEP BİR YERLERİN KONUŞULUYOR"

        Yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Songül Karlı, geçtiğimiz haftalarda çok konuşulan bu fotoğrafı hakkında şunları söylemişti: Bir arkadaşımın oğlu çekti. 'Hadi bir tane sosyal medyaya koyayım.' dedim. Olay oldu. Oğlum, 'Anne YouTube'a giriyorum. Allah aşkına yapma. Hep bir yerlerin konuşuluyor.' diyor.

        6

        "GÖĞÜSLERİMİ KÜÇÜLTTÜRDÜM"

        Vücudunda estetik olmadığını söyleyen Songül Karlı, sadece göğüsleriyle ilgili küçültme işlemi yaptığını açıklamıştı. Karlı, "3 kere göğüslerimi küçülttüm. Daha büyüktü. Hatta yine küçültmek istiyorum. Ben televizyon programı çekince elbise getiriyorlardı. Altı oluyor, üstten fermuar çekilmiyordu. Asistan arkadaşlar 'Allah aşkına bir git, küçült.' dedi. 3 kez yaptırdım. Şimdi normal istediğim bir elbiseyi giyebiliyorum." demişti.

        7

        "SENİ ÖLDÜRÜRÜM"

        5 yıllık evliliğinde 4 kez ayrılmak istediğini ve 4 kez dayak yediğini belirten Karlı, eski eşinin "Sen burada oturacaksın, bana çocuk yapacaksın. Seni öldürürüm, gebertirim." diyerek, kendisini tehdit ettiğini iddia etmişti.

        Hem fiziki, hem sözlü şiddete uğradığını ve bütün mal varlığını kaybettiğini söyleyen Karlı, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım. Evladım meyve suyu istediğinde bile, 'Bakkallar kapalı.' diye yalan söylemek zorunda kaldım. Bakkala gidemediğimiz için evimizde pilav ve su vardı. Bu süreçte bana tek yardım eden isim Latif Doğan oldu. Evimin mutfak alışverişini dahi yapıp, bize para bırakırdı.

        8

        "KİMSEYE GÜVENEMEZ OLDUM"

        35 milyonun üzerinde bir kaybı olduğunu dile getiren Songül Karlı, şu şekilde konuşmuştu:

        Bana kendisinin MİT çalışanı olduğunu söyledi. Arsamdan, arabama, mücevherlerimden ziynet eşyalarıma kadar her şeyi elimden aldı. Şimdi evladımı nasıl geçindireceğim korkusuyla yaşıyorum. Aklımda olan tek şey o. Yıllarımın birikimimi elimden aldı. Artık bu yaşadığım süreçten sonra anne babama dahi güvenemez oldum.

        9

        "EVİME HACİZ GELDİ"

        Karlı, ayrılmaya karar verdiğini, eşinin araya hatırlı kişileri koyduğunu belirtmişti.

        Songül Karlı, konuyla ilgili, "Eski eşim bir gün eve geldi, ayrılmak istediğimi söyledim. Oturduğu yerden fırladı. Bende ne bel bıraktı, ne de böbrek bıraktı. Şiddete maruz kaldım. Bu süre zarfında sırf çocuğumun geleceği için sustum." demişti.