Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroCup Ergin Ataman: "Takımımı tanıyamadım" - Basketbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        EuroCup finalinin ilk maçında Fransa’da Strasbourg’a 66-62 kaybeden G.Saray Odeabank’ta, başarılı coach Ergin Ataman, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada Sarı- Kırmızılı oyuncuların hücum performansını eleştirerek, “Takımımı tanıyamadım” dedi.

        Taraftarlardan özür dileyen 50 yaşındaki başantrenör, “Spor Toto Basketbol Ligi de dahil olmak üzere sezonun en kötü basketbolunu oynadık” ifadelerini kullandı. Savunmada her istediklerini yaptıklarını dile getiren Ataman, “Rakibe kolay set hücum şansı tanımadık. Ancak takımımı hücumda tanıyamadım. 62 sayıyı zor bulduk. Pota altından kaçan toplar, dış atış yüzdesi... Bizim gibi takımın bunları yapmasına inanamıyorum” şeklinde konuştu.

        ‘15-20 SAYI FARKLA KAZANMALIYDIK’

        Öncelikli olarak oyunlarını düzeltmeleri gerektiğini ifade eden Ergin Ataman, İstanbul’daki rövanşta kendi basketbollarını oynamak istediklerini dile getirdi. 4 sayılık yenilginin çok kötü olmadığına dikkat çeken coach Ataman, “Ya erken kupa havasına girdik ya da gereksiz stres yaşadık. Bu akşam (dün) 15-20 sayılık farkla ayrılmalıydık. Eğer Abdi İpekçi’de kendimiz gibi oynarsak kupayı kazanırız” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ