Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar
Fatih ALTAYLI / KÖŞEBAŞI / HT GAZETE
G.Saray-G.Birliği maçında Ferhat’ın yediği Stancu’nun ise atamadığı gol çok konuşuldu... İngilizler Ferhat’ın golü için oylama yapmış. Yüzde 80 kalecinin golü kasıtlı yediğini oylamış. Halen daha da konuşuluyor. Siz neler söyleyeceksiniz?

Böyle zırva görmedim. Sanırsın ki, golcüler her pozisyonu gol yapıyor da Stancu yapmamış. Yahu bu Stancu, Galatasaray’a defalarca gol atmış, o gün atamadı. O zaman Umut Bulut da boş kalenin önünde ayağının altındaki topu ıskaladı. O da mı şike yaptı. Ya da Emenike haftalardır şike mi yapıyor kendi takımına karşı! O pozisyondan bir dakika önce frikik attı G.Birliği. Kaleyi sıyırdı. Yani o şutu atan futbolcu o kadar usta ki, kaleyi yalatıyor ama gol mü atmıyor. Zırvaca bunlar. Kaleci Ferhat da kolunu falan çekmiyor. Top ağlara gitmiş zaten. Yere düşerken kolunu önce yere koyuyor zaten topu filelerde görmüş o sırada. Ondan önce de bir sürü kurtarışı var. Volkan da yenilmeyecek goller yedi. O da takımını sattı.

‘VEDERSON DA TACA GİDEN TOPU, F.BAHÇELİ FORVETİN ÖNÜNE BIRAKTI’

Her şeye böyle bakacaksak, o zaman ben de şunu sorarım; Mersin’de Serkan Balcı, ceza alanı dibinde topa elle vurdu. Penaltı olsun diye şike mi yaptı? Hakem ceza alanının hemen önünden frikik verdi. Ya da Gökçek Vederson rakipten taca giden topu taca çıkarmayıp, Fenerbahçeli forvetin önüne bıraktı. Sonrasında olanı biliyorsunuz. O da mı şike? Karabük kalecisinin Fenerbahçe’den yediği bir gol var. Tutuyor sonra dönüp kalenin içine doğru elinden kaçırıyor. O da şike miydi! De ki hatalı yedi, bu hatalar hep oluyor. Stancu kötü niyetli olsa, o dakikada o pozisyona bile girmezdi. Yapmayın yahu!

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ