Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Fenerbahçe’nin sahasında Galatasaray’a şampiyonluğu kaptırması Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın geleceğini de bir anda tartışmaya açtı. “Yararlı olamadığımı hissettiğim an görevi bırakırım” diyen Kocaman’ın çarşamba günü oynanacak olan Türkiye Kupası final maçı ve hafta sonundaki Fenerbahçe Başkanlık seçimlerinden sonra kaderi çizilecek.

3 Temmuz süreci boyunca futbol takımını iyi idare eden, direnişi ve dik duruşu ile dikkat çeken, bu sayede camianın güvenini bir kez daha kazanan Kocaman’ın antrenörlük yöntemi ve oyuncu seçimleri ise ciddi şekilde eleştiri alıyor.

Son final maçında, Galatasaray’a karşı sahaya sürdüğü on biri tartışılan Kocaman’ın kupa finalinden sonra alacağı sonuca göre geleceğine yön vermesi bekleniyor.

Milliyet'in haberine göre, Özellikle Fenerbahçe taraftar siteleri Aykut Kocaman konusunda ikiye bölündü. Kocaman‘ın özellikle Galatasaray’a karşı kaybetmesi ve takımın oynadığı kötü futbol sarı-lacivertliler’i çileden çıkardı. Kocaman’ın iyi bir Fenerbahçeli olmasına rağmen teknik adamlık konusunda yetersiz kaldığını savunan bir grup taraftar isyan bayrağı açtılar. Taraftarların bir kısmı da saha sonuçlarının o kadar önemli olmadığını, Aykut Kocaman’ı hiçbir kupaya değişmeyeceklerini dile getirdiler.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ