Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İngiliz basını, Sarı-Lacivertliler için müthiş bir iddia ortaya attı - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR

        Transfer sezonunun şampiyonu olan, kadroyu yıldızlarla donatan Fenerbahçe için İngiltere’den yeni bir transfer iddiası geldi.

        2

        Şu ana kadar Simon Kjær, Fernandao, Şener Özbayraklı, Josef de Souza, Abdoulaye Ba, Fabiano, Nani ve Robin van Persie gibi isimleri transfer eden Sarı-Lacivertliler’in, şimdi de Tottenham’ın kanat oyuncusu Aaron Lennon’un peşinde olduğu belirtildi.

        3

        İngilizler’in önemli gazetesi The Sun, Tottenham’ın gözden çıkardığı Lennon için biçilen bonservis bedelinin 7 milyon sterlin (10 milyon Euro) olduğunu ve Fenerbahçe’nin de 28 yaşındaki İngiliz oyuncu ile ciddi bir şekilde ilgilendiğini yazdı.

        4

        KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR
        Lennerbahce başlığını kullanan The Sun, haberin detayında; “Nani ve Robin van Persie transferleri ile dikkat çeken Fenerbahçe’nin, Premier Lig’den yeni hedefi; Aaron Lennon. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Tottenham’dan yarım sezonluk Everton’a kiralanan İngiliz oyuncuyu Tottenham’ın hocası Mauricio Pochettino kadroda düşünmüyor. Türkler de oyuncuyu istiyor” ifadelerini kullandı

        5

        HIZLI VE TEKNİK
        1.65 boyundaki 1987 doğumlu Aaron Lennon, geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Tottenham’da ikinci yarısını ise kiralık olarak Everton’da geçirdi.

        6

        Oyuncu toplamda 31 maçta 1813 dakika süre alırken, 2 gol atıp 3 asist yaptı. Hızlı ve yüksek kapasitesi ile dikkat çeken İngiliz oyuncu, kanattan yaptığı bindirmeler ve verdiği ‘al da at’ tarzında pasları ile tanınıyor.