Nordin Amrabat, "Kibirli değilim"
Galatasaray'dan Malaga'ya transfer olan Nordin Amrabat, İspanyol basınına açıklamalarda bulundu
İspanyol ekibi Malaga'nın 3,5 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Nordin Amrabat, İspanyol basınına açıklamalarda bulundu.
Faslı yıldız, beklentilerin farkında olduğunu ama bonservis bedelinden dolayı baskı hissetmediğini söyleyerek, "Büyük bir sorumluluk hissediyorum çünkü kulüp bonservisime 3,5 milyon euro ödedi ama bu bende baskı oluşturmuyor. En iyi performansımı ortaya koymak istiyorum" dedi.
Kibirli bir yapısı olmadığını da sözlerine ekleyen Amrabat, "Futbolu yaşayan biri olarak en iyisini yapmak istiyorum. Kendimi takımın yıldızı görecek kadar kibirli değilim" ifadelerini kullandı.
Son olarak Santa Cruz'un yeniden Malaga'ya dönmesini de yorumlayan Amrabat, "O mükemmel bir oyuncu. Takıma döndüğü için çok mutluyum çünkü harika bir insan" diyerek sözlerini noktaladı.