Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Gökhan Töre gerçeğini HABERTÜRK açıklıyor! - Beşiktaş Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | ÖZEL HABER / Kartal YİĞİT

        Beşiktaş'ın hocası takım içinde yaşanan olayları büyütmeden en iyi şekilde eritiyor, adaletten vazgeçmiyor.

        2

        Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş’ta yakalanan başarıda oyuncuların performansından daha çok teknik direktör Şenol Güneş’in yöneticiliği, disiplini ve her şeyden önce futbolcuya yaklaşımı ön plana çıkıyor.

        3

        Takım içinde yaşanan her krizi ustalıkla savuşturan Güneş’in son olarak Gökhan Töre konusunda yine tecrübesini konuşturduğu ortaya çıktı.

        4

        Tecrübeli teknik adam, G.Birliği maçı öncesi son idmanda yapılan çift kale maçta birkaç haftadır düşüşe geçen Gökhan Töre’yi yedek takımda oynattı.

        5

        1 gün önce ayağındaki darbeden dolayı tedavi olduğu açıklanan ancak ciddi bir şeyi olmadığı öğrenilen Töre, kendisini as takımda göremeyince hocasından izin dahi almadan ağrısını bahane edip idmanı terk etti.

        6

        OYUNCULAR BİLE TAKDİR ETTİ
        İşte bu yeni krizin oldukça hassas dönemde olan Beşiktaş’a zarar vermemesi ve takımın dengesini bozmaması gerekiyordu.

        7

        Gökhan’ın bu hareketine çok kızan Güneş konuyu büyütmeme kararı aldı ve sıcağı sıcağına hiçbir müdahalede bulunmadı.

        8

        Şenol Hoca maç saati geldiğinde ise Gökhan Töre’yi ilk 18’e almayarak cezayı kesti. Böylece oynamayı hak edene formayı verdiğini bir kez daha gösterip tüm takıma “Ben adaletliyim, kim iyise o oynar” mesajı verdi.

        9

        Daha önce de Quaresma problemini ılımlı bir şekilde çözen ve Portekizli yıldızı takıma kazandıran Güneş’in hareketi oyuncular tarafından bile takdir edildi.

        10

        Bazı oyuncuların, “Gökhan önemli bir isim ama hoca isme değil sahadaki performansa bakıyor” şeklinde yorumlar yaptıkları öğrenildi.

        11

        METİN ALBAYRAK: GÜNEŞ ÇOCUKLARA ÖĞRETMENLİK YAPIYOR
        Geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada “Kadıköy’e lider gidebiliriz” diyen ve bu sözleri haklı çıkan Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, bunun gerçekleşmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

        12

        'Önemli olan Kadıköy’den lider dönmek' diyen Albayrak, şunları söyledi:

        13

        "Geçen yıllardaki gibi stres ve baskı bu yıl çok fazla hissedilmiyor. Artık daha fazla tecrübelendik. Bu ortamı sağlayan da başta teknik direktörümüz Şenol Güneş...

        14

        Sanki 10 yıldır bizim hocamızmış gibi. İnanılmaz bir enerjisi ve takıma pozitif yönde sunduğu bir sinerjisi var. Adeta çocuklara öğretmenlik yapıyor ve takım da buna pozitif yönde karşılık veriyor.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ