Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Robin Van Persie: Gol attıkça var oluyorum - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / AHMET SELİM KUL

        Robin van Persie... Fenerbahçe’ye gelişi mükemmel oldu... Tüm dünya basını bu transferi duyururken Ülker Stadı’nda yapılan muhteşem törenle binlerce taraftar önünde imzalar atıldı. Ancak böylesine havalı bir geliş yapan Hollandalı yıldızın Fenerbahçe’deki serüveni ise pek iyi gitmedi. Yaşadığı sakatlıklar, bir türlü takıma adapte olamaması, teknik direktör Vitor Pereira ile yaşadığı sıkıntılar nedeniyle Van Persie hayal kırıklığı yaratmaya başlarken bir anda istenmeyen adam konumuna geldi. Ancak her ne olursa olsun yıldız oyuncu çalışmaktan ve Fenerbahçe için mücadele etmekten vazgeçmezken ligin son haftalarına gelindiğinde biraz geç de olsa gollerini atmaya başladı.

        ‘SONUNA KADAR DEVAM’

        Uçan Hollandalı’nın artık yüzü gülüyor... Bu mutluluğunu yakın çevresiyle de paylaşan Robin van Persie’nin, “Ben gol attıkça var oluyorum. İki maçtır gol atıyorum, bu yüzden kendimi çok iyi hissediyorum. Tepkiler olabilir, bunlar futbolun içerisinde olan şeyler. Ancak ben sonuna kadar çalışmaya devam edeceğim. Fenerbahçe için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Takımla birlikte başarılı olacağımıza dair inancım tam” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

        LUIS NANI: ÇALIŞMALARIMIN KARŞILIĞI

        Torku Konyaspor karşısında attığı golle taraflı tarafsız herkesten tam not alan Luis Nani, çok çalışmasının karşılığını aldığını söyledi... Portekizli yıldız, Konya’da serbest vuruştan ağlara gönderdiği golle ilgili olarak, “Bu gol çalışmalarımın karşılığı. Hafta içerisinde her idman sonrasında bu tip vuruşlara çalıştım. Konya’da da tam istediğim şekilde bir pozisyon oldu ve topu ağlara göndermeyi başardım. Hem golümü attığım için hem de maçı farklı bir skorla kazandığımız için çok mutluyum” ifadesini kullandı.

        VOLKAN ŞEN: ŞEYTANIN BACAĞINI BİR KIRDIM PİR KIRDIM

        Fenerbahçeliler’in uzun süredir patlama beklediği isimlerden biri de Volkan Şen’di... Sarı-Lacivertliler’in genç yıldızı özellikle Galatasaray derbisinde kaçırdığı akılalmaz goller nedeniyle de hedef adam haline gelmişti. Ancak Volkan, önce Mersin İdmanyurdu ardından da kupada Torku Konyaspor karşısında attığı gollerle kendine geldi. Bu durumun kendisini çok mutlu ettiğini belirten Volkan Şen, “Allah’a şükürler olsun şeytanın bacağını bir kırdım pir kırdım. Hem kendime geldim hem de takımımın kazanmasında önemli bir rol oynadım. Bu gollere devam etmek istiyorum. İnşallah gollerimle birlikte sezon sonunda da istediğimiz hedeflere ulaşırız” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ