Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Vitor Pereira: "Şampiyonluğa inanmayan gelmesin" - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Şampiyonluk şansını zora sokan Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira, kalan 5 maç için oyuncularının motivasyonlarını yüksek tutmaya çalışıyor...

        Bunun için de Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli patronu talebeleriyle sürekli görüşmeler yapıp onları zorlu maçlara hazırlamaya uğraşıyor. Portekizli hoca, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde bunun için bir kez daha oyuncularını toplayarak bir görüşme yaptı.

        Pereira, “Biz 5 maçı kazanırsak herkese büyük bir sürpriz yapabiliriz. Fakat bunun olması için önce bizim inanmamız gerekiyor. Eğer inanmazsak hiçbir şeyi başaramayız ve hedefe ulaşamayız. Bunun için de size soruyorum, bizim bunu yapabilecek gücümüz var mı?” diye oyuncularına seslendi. Tüm oyuncuların, “Evet inancımız var” demesi üzerine Portekizli hoca sözlerini şöyle tamamladı: “Buna inanmayan buraya gelmesin. Biz inanacağız ve başaracağız.”

        VOLKAN: HOCA HAKLI

        Teknik direktör Vitor Pereira’nın bu konuşmasının hemen ardından devreye kaptan Volkan Demirel girdi. Tecrübeli file bekçisi de kısa bir konuşma yaparken hocasına hem hak hem de destek verdi. Volkan, “Hoca haklı ve dedikleri de doğru. Herkes buna inanmalı. Kalan maçlarımızın hepsini kazanmalıyız” ifadesini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ