Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Elazığspor Vartaş Elazığspor'un yeni başkanı Sedat Karataş - Futbol Haberleri

        PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'da geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için bugün yapılan ve iki adayın yarıştığı kongrede olaylar çıktı. Kongre sonunda Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karataş, kulüp başkanlığına seçildi.

        Vartaş Elazığspor kongresinin yapıldığı öğretmenevi toplantı salonunda Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı'nın konuşma yapmak için kürsüye çıktığı sırada gerginlik yaşandı. Koca'nın konuşması esnasında salondan bazılarının kürsüye yürümesiyle ortalık bir anda karıştı. Çevik Kuvvet ekipleri salona girerek kavgayı büyümeden önledi. Polis ekipleri izleyicileri dışarı çıkarırken, delegelere ise kimlik kontrolü yaptı.

        Kavgadan sonra salondaki gerginlik ve tartışmalar sürerken, salondan ayrılan Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Elazığspor delegesi Nafiz Koca, dışarıda bulunan grubun saldırısına uğradı. Polis, saldırıyı biber gazı sıkarak önlemeye çalıştı. Olayla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığı ve soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

        154 delegenin oy kullandığı seçimlerde Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karataş, Vartaş Elazığspor'un kulüp başkanlığına seçildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ