Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe transferde Lens ve Sow'u bitirdi, Ziyech yolda! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe transferleri bitirmek için son düzlüğe girerken hareketli saatler yaşanıyor... Teknik direktör Dick Advocaat’ın raporu doğrultusunda Sarı- Lacivertli yöneticiler ilk etapta Sunderland’den Jeremain Lens’in işini bitirdiler ve kiralık olarak takıma katılmasını sağladılar. Resmi açıklama diğer transferlerin bitmesiyle topluca açıklanacak.

        Şimdi ise iki önemli hedef var: Hakim Ziyech ve Moussa Sow. Bu oyunculardan Sow ile kiralık olarak anlaşma sağlandı. Senegalli oyuncu kulübü Al Ahli’ye, “Beni bırakın, gitmek istiyorum” deyince ipler koptu. Fenerbahçe kiralık olarak aldığı Sow için Al Ahli’ye bir para ödemeyecek.

        TWENTE AÇIKLAMA YAPTI

        Sarı-Lacivertliler’in bir diğer hedefi olan Hakim Ziyech konusunda da dün hareketli saatler yaşandı... Yıldız futbolcuyu Ajax da istiyor. Ziyech ligde Sparta Rotterdam ile oynadıkları maç sonrasında kendi facebook hesabından, “Teşekkürler Twente” diyerek kulübüne veda etti.

        Hollanda ekibinin sportif direktörü Ted van Leeuwen ise “Ajax, ciddiye alınabilir teklif yapan tek kulüp değil. En yüksek teklifi yapan kulüp de Ajax değil. Başka kulüplerle de Ziyech için görüşüyoruz. Ziyech burada son maçına çıktı” dedi.

        MARIO BEEN: "BIRAKIN ŞU ADAMI!"

        Fenerbahçe’de Dick Advocaat’ın yardımcılarından Mario Been de Hakim Ziyech’in transferi için yoğun çaba sarf ediyor... Bir dönem Feyenoord’un da teknik direktörlüğü yapan Been hem kendisi hem de yakın çevresi aracılığıyla Twente yönetimine baskı yapıp, “Bırakın şu adamı!” diyerek transferin sonuçlanması için yoğun çaba harcıyor.

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ