Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor Karabükspor - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? - Futbol Haberleri

        Galatasaray ile Kardemir Karabükspor, lig tarihinde yarın 18. kez karşı karşıya gelecek. Peki Karabükspor - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

        KARABÜKSPOR - GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

        Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı, hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Maç beIN Sports (eski adıyla Lig TV) kanalından canlı olarak izlenebilecek.

        İki takım arasında geride kalan 17 maçtan 10'unu sarı-kırmızılılar, 2'sini kırmızı-mavililer kazandı, 5 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

        REKLAM

        Galatasaray'ın 29 golüne, Kardemir Karabükspor 13 golle yanıt verdi.

        Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçta Galatasaray, Eren Derdiyok'un son dakika golüyle 1-0 galip geldi.

        KARABÜKSPOR 6 MAÇTIR KAZANAMIYOR

        Kardemir Karabükspor, Galatasaray ile Süper Lig'de yaptığı son 6 maçı kazanamadı.

        Rakibi karşısında ligdeki son galibiyetini 2012-2013 sezonunun ilk yarısında İstanbul'da 3-1'lik skorla alan Karabük ekibi, daha sonraki 6 maçtan 5'ini yitirdi, birinde berabere kaldı, 3 puana ulaşamadı.

        KARABÜK'TEKİ MAÇLAR

        Galatasaray ile Kardemir Karabükspor arasında Karabük'te yapılan 8 lig maçında sarı-kırmızılı ekip 3, ev sahibi takım bir galibiyet aldı, 4 maç da berabere sonuçlandı.

        Karabük'te ev sahibi ekip 4, konuk Galatasaray 8 kez gol sevinci yaşadı.

        Bu arada, iki takım arasında 1997-1998 sezonunda Karabük'te oynanması gereken karşılaşma İzmir'de yapıldı ve Galatasaray 3-2 galip geldi.

        REKLAM

        SNEIJDER CEZALI

        Galatasaray takımının yıldız ismi Wesley Sneijder, sarı kart cezalısı olması nedeniyle Kardemir Karabükspor maçında forma giyemeyecek.

        Ligde son oynanan Atiker Konyaspor maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Sneijder, bu zorlu maçta takımını yalnız bırakacak.

        Sarı-kırmızılı ekipte, kendisine kulüp bulması istenen ve kadroda düşünülmeyen Aurelien Chedjou, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Tuzlaspor karşılaşmasında kırmızı kart görmesine neden olan hareket sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan aldığı 3 maçlık cezayı, Kardemir Karabükspor müsabakasıyla doldurmuş olacak.

        Galatasaray'da Nigel de Jong ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Hollandalı futbolcu, Kardemir Karabükspor maçında sarı kart görmesi durumunda, sarı-kırmızılı takımın 19. haftadaki Akhisar Belediyespor mücadelesinde forma giyemeyecek.

        REKLAM

        LİGDE 6 MAÇTIR YENİLMİYOR

        Galatasaray, ligde 6 maçtır rakiplerine boyun eğmiyor.

        Ligdeki son yenilgisini 11. haftada 2-0'lık skorla Fenerbahçe'ye karşı yaşayan sarı-kırmızılılar, ardından çıktığı 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlik alarak başarılı bir grafik çizdi.

        Fenerbahçe yenilgisini yaşadığı 11. haftada zirvenin 9 puan gerisine düşen Galatasaray, ardından Bursaspor (3-1), Kasımpaşa (2-1), Gaziantepspor (3-1), Osmanlıspor (2-2), Aytemiz Alanyaspor (5-1) ve Atiker Konyaspor (1-0) maçlarında yenilgi yüzü görmeyerek yeniden zirve mücadelesine ortak oldu.

        Galatasaray, 18. haftaya 39 puanlı lider Medipol Başakşehir ve 38 puanlı Beşiktaş'ın ardından 36 puanla üçüncü durumda girdi.

        KARABÜKSPOR MAÇA HAZIR

        Spor Toto Süper Ligin 18. haftasında yarın Galatasarayı konuk edecek Kardemir Karabükspor, hazırlıklarını tamamladı.

        Karabük Üniversitesi Prof. Dr. Burhanettin Uysal Ayyıldızlı Stadında teknik direktör Igor Tudor yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, pas ve şut çalışması yaptı.

        Antrenmana, sakatlığı süren kaleci Oleksandr Rybka ile Ermin Zecin yanı sıra Afrika Uluslar Kupası nedeniyle ülke milli takımlarında bulunan Mustapha Yatabare, Abdou Razack Traore ve Andre Biyogo Poko katılmadı. Olafur Ingi Skulason ve Marius Silviu Alexe ise takımdan ayrı koştu.

        Kırmızı-mavili ekip antrenmanın ardından Metin Türker Tesislerinde bu 7 futbolcudan yoksun olarak kampa girdi.

        GALATASARAY'A COŞKULU KARŞILAMA

        Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında bugün saat 19.00'da Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, Karabük'e geldi.

        İstanbul'dan karayolu ile yola çıkan ve 5 saat süren yolculuğun ardından sarı kırmızı takım konaklayacağı Safranbolu'ya geldi. Otel önünde toplanan taraftarlar takımlarını yaktıkları meşalelerle karşıladı. Polis ekiplerinin yoğun güvenliği altında takım otobüsünden inen teknik heyet ve futbolcular, kendilerini güçlükle otele attı.

        Sarı-kırmızılı ekibin kadrosunda, Fernando Muslera, Ahmet Çalık, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Lukas Podolski, Martin Linnes, Garry Rodrigues, Cenk Gönen, Bruma, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Kerem Çalışkan, Josue Pesqueira, Nigel de Jong, Sabri Sarıoğlu ve Birhan Vatansever yer aldı.

        STADYUM KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ