Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş "Her şey boşmuş" - Beşiktaş Haberleri

        VARAN 1

        HER ŞEY BOŞMUŞ

        F.Bahçe Başkanı, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz’in kendisini ziyarete gelmesi karşısında duygulandı, “Hepiniz geldiniz. Demek ki dostluk buymuş. Zaman zaman camia olarak gerilmiş ve birbirimizi kırmıştık. Burada anladım ki her şey boşmuş” dedi

        Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi’nde geçmişle de muhasebe yapıyor... Yıldırım’ın, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz’in kendisini ziyareti sırasında kendisine teşekkür ederken, camiaların ders çıkarması gereken bir itirafta da bulunduğu ortaya çıktı. Aziz Yıldırım; Serdal Adalı, Tayfur ve Ahmet Ateş’i görmek için Metris’e gelen Karadeniz’in kendisini de ziyaret etmesi karşısında duygulandı. Fenerbahçe başkanının, “Sizi görmekten çok mutlu oldum. Açıkçası bu süreçte Beşiktaş bana F.Bahçe’den sonra en çok moral veren kulüp oldu. Başkanından, onursal başkanına ve size kadar hepiniz geldiniz. Size çok teşekkür ediyorum. Demek ki dostluk buymuş. Zaman zaman camialar olarak gerilmiş ve birbirimizi kırmıştık. Ama hepsi boşmuş. Bunu burada daha iyi anladım” dediği öğrenildi.

        ‘BİR AN ÖNCE AKLANALIM’

        Cemil Turan’ı da ziyaret eden Yalçın Karadeniz, Aziz Yıldırım’ın içinde bulunduğu durumu ve düşüncelerini şu sözlerle aktardı: “Aziz bey, ‘konuyla ilgili mahkemeler kurulsun, bir an önce aklanalım’ diyor. ‘Hadi artık çıkıyorsunuz’ deseler, razı olmayacak tutum içinde. Yani ‘mahkemeye çıkacağım aklanacağım’ diyor. Ayrıca soruşturma sürecinde uğradığı muameleden biraz rahatsız. Herkesin tanıdığı bir isim tutuklu yargılansa yurt dışına kaçmaya tevessül eder mi? Yaptığımız konuşmada bunu anlatmaya çalıştı.”

        VARAN 2

        TEK LEKE BULAMAZLAR

        Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı Metris’te birçok kişi ziyaret etti. Son olarak camianın önde gelen isimlerinden biri başkanla görüştü. Başkan Aziz Yıldırım, sürecin sonunda hem kendisinin hem de F.Bahçe’nin aklanacağından olduça emin. İşte başkanın, kendi ağzından adı bizde saklı en son ziyaretçisine aktardıkları:

        HİÇ TELAŞLANMAYIN

        Birçok kulüple ilgili bu gibi durumlar yaşanmıştır. Ama Fenerbahçe kulübü üzerinde bırakın suçu, leke dahi yoktur. Bundan herkes emin olsun. Hiç kimse telaşlanmasın, korkmasın. Hiçbir şey olmayacak. Müsterih olun. F.Bahçe’ye ve bana en ufak bir şey olmayacak. Bunların hepsi komplo.

        ÇOK KOMİK ŞEYLER

        Ses kayıtlarından bahsediliyor. Konuşmaların başını ve sonunu alıp bir şey varmış gibi yansıtıyorlar. Ortada bir komplo var. Futbol Federasyonu’ndan alacağımız 3 milyon lirayı sanki şikede kullanmışısız gibi gösteriyorlar. Bunlar gerçekten çok komik şeyler. Eskişehir tesislerini geziyorum. Bülent hoca, babasıyla oturuyor. Gidip babasının elini öpüyorum, ‘taktik verdi’ oluyorum. Bu kadar ucuz mu bu işler? Bu iddialar beni çok rahatsız ediyor. Teknik direktör odasına girip, bize karşı bu takımla oynamayın demişim. Bunlar çok gülünç.

        TEK VÜCUT OLMALIYIZ

        Niye buradayım bilmiyorum. Mahkeme süreci başlayınca her şey ortaya çıkacak. Ben çok rahatım. Bir an önce gerçeklerin ortaya çıkmasını istiyorum. Camia olarak birliğimizi korumalı, kenetlenip tek vücut olmalıyız.

        HTSPOR / KARTAL YİĞİT - SENAD OK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ