Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yılport Samsunspor "Ahmet'e kızmadım!" - Yılport Samsunspor Haberleri

        Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Petkovic, Galatasaray karşısında beraberliği, hatta galibiyeti getirebilecek bir oyun sergilediklerini dile getirerek, ''Takımımın performansından memnunum. O kadar da kötü bir maç çıkardığımız söylenemez. İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında ilk maçını kaybeden Galatasaray'ın bize karşı baskı uygulayacağını biliyorduk ve ilk 20 dakikada bunu hissedik. Attıkları ilk golde şanslı olduklarını düşünüyorum. İkinci yarıda oyun sistemimizi tamamen değişiştirdik ve beraberlik golünü de bulduk. Tam takımımız daha iyi oynayamaya başlarken, bireysel hatamızdan ikinci golü yedik ve ardından üçüncü gol geldi. Ben oyuncularımı yine de kutluyorum, kesinlikle maçı bırakmadılar. Daha fazla gol yememek için ellerinden geleni ortaya koydular'' diye konuştu.

        Kaleci Ahmet Şahin'in kırmızı kart görmesinden dolayı Ahmet'e kızıp kızmadığı sorulan teknik adam; "Şu an için bir kızgınlığım yok. Önümüzde önemli maçlar var ve şu anda en ihtiyac duyduğumuz şey moral. Bu nedenle bu konuşmayı yapmak için çok erken. Fakat, ilerleyen haftalarda analizlerimiz sonuçlandığında, gerekli konuşmalar yapılabilir" dedi.

        Vladimir Petkovic, Galatasaray karşısında sergiledikleri futbolun ileriki maçlar için kendilerini umutlandırdığını da ifade etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ