Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Nuri Şahin, Liverpool, Arsenal - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Necati METE

        Orta sahasındaki tehlike çanlarının desibel rekoru kırdığı Fenerbahçe’nin transfer çalışmaları, Tino Costa ve Sneijder transferlerinin de sonuçsuz kalması nedeniyle Nuri Şahin üzerinden yürüyor. Konuyla ilgili girişimlerini özellikle Galatasaray maçından sonra hızlandıran Sarı-Lacivertliler’de başarılı oyuncu konusunda kesenin ağzı açılırken, Real Madrid’in genç oyuncusunun ilk tercihi Premier Lig.

        "BEKLEMEDE KALIN"

        Uzun yıllardır başarıya aç olan ve kulüpteki varlığı sorgulanan Arsene Wenger’in talimatı üzerine futbolcuyu kiralamak isteyen Londra kulübü, oyuncunun talep ettiği ücreti fazla buluyor. Bunun yanı sıra, oyuncunun taliplisi bir başka İngiliz takımı Liverpool ise sırada bekleyenler arasında. Nuri’nin Fenerbahçe’ye verdiği cevap ise “Beklemede kalın.”

        Yıldız oyuncunun en çok istediği şeyler arasında Türkiye’ye dönmek yer almıyor, ancak Fenerbahçe’nin en çok istediği oyuncular arasında Nuri mevcut. Konunun, 1-2 gün içerisinde çözüme kavuşması bekleniyor. Transferde ilk sırada Arsenal yer alırken genç yıldızın kafasında Fenerbahçe 3. sırada bulunuyor. Sarı-Lacivertli yöneticiler ise oyuncunun transferiyle ilgili olarak transfer işlerini yürüten asbaşkan Ali Yıldırım, idari menajer Hasan Çetinkaya ve teknik direktör Aykut Kocaman’a maddi ve manevi anlamda tam desteğini iletmiş durumda.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ