Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Balıkesirspor Galatasaray - Galatasaray Haberleri
        1

        Balıkesirspor’un Sercan Yıldırım ile bulduğu ilk golde hata yapan Chedjou, Selçuk İnan’ın hışmına uğradı.

        2

        Tecrübeli oyuncu, takım arkadaşına “Nasıl böyle bir hata yaparsın. Topu önüne çekeceği belli. Senin gibi bir oyuncuya bu hata hiç yakışmadı” diyerek tepki gösterdi.

        3

        2010/2011 sezonunda büyük umutlarla Galatasaray'a transfer edilen Sercan Yıldırım, sarı-kırmızılı takımda beklenen performansı bir türlü gösterememişti. O sezon 4'ü ilk 11'de olmak üzere 19 lig maçına çıkan Sercan, sadece 1 gol atabildi.

        4

        2012/2013 sezonunun ikinci yarısını Sivas'ta, 2013/2014 sezonunun ilk yarısını Şanlıurfaspor'da, ikinci yarısını Bursaspor'da kiralık geçiren Sercan Yıldırım, bu takımlarda da dikiş tutturamadı.

        5

        Galatasaray'da bu sezon başında da kadroda düşünülmeyen milli futbolcu, Balıkesirspor'a kiralandı. Kırmızı-beyazlı formayla ikinci resmi maçına Galatasaray karşısında çıkan Sercan, sahneye çıktı. Takımı, Cimbom'u 2-0 mağlup ederken ilk gol ondan geldi. 3 puanın alınmasında büyük rol oynadı.

        6

        Bedelsiz olarak Balıkesirspor'a kiralan Sercan Yıldırım'ın kiralık sözleşmesinde 1.3 milyon Euro'luk bonservis opsiyonu bulunuyor. Galatasaray'ın Balıkesirspor'un ekonomik sıkıntı çekmesi nedeniyle oyuncunun maaşının bir kısmını da ödediği iddia edilmişti.

        7

        GÖKHAN ÜNAL'DAN TERİM GÖNDERMESİ
        Balıkesirspor'un 2. golünü kaydeden Gökhan Ünal, maçın ardından Galatasaray'ın performansı ile ilgili şöyle konuştu:
        "Galatasaray, bireysel olarak iyi bir ekip ama takım değil. Fatih Terim'den sonra Galatasaray'da çok ciddi bir çöküş var. Fatih Terim varken mücadele edip savaşıyorlardı ancak iki senedir ben böyle bir Galatasaray göremiyorum."

        8

        5 RESMİ MAÇTA SADECE 3 GOL!
        Galatasaray, Prandelli döneminde oynadığı 5 resmi maçta sadece 3 gol atabildi. Süper Kupa maçında Fenerbahçe'ye karşı gol atamayan Cimbom, Süper Lig’de 3 maçta 2 gol attı. Sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi grup ilk maçında da Anderlecht ile 1-1 berabere kaldı. Galatasaray’ın bu sezon 3 golünü Burak Yılmaz(2) ve Olcan kaydetti. 2014-15 sezonunda Galatasaray’ın yabancı oyuncuları hiç gol atamadı.

        9

        2 İSABET 2 GOL
        Süper Lig’in ilk iki haftasında kaleye en az isabetli şut çeken takımı Balıkesirspor olmuştu. Balıkesirspor iki haftada toplamda sadece 2 isabetli şut çekerken bu şutlardan 1 tanesinde Alanzinho ile golü bulmuştu. Balıkesirspor sahasında Galatasaray karşısında maçı 2-0 kazanırken 2 isabetli şutta 2 gol atmayı başardı.

        10

        YASİN 15 ORTA YAPTI, SADECE 3'Ü İSABET BULDU
        Galatasaray’a sezon başında gelen Yasin Öztekin, Balıkesirspor karşısında sağ bek bölgesinde görev yaptı. Yasin görev yaptığı 77 dakika boyunca 15 kez orta yaptı ve bu alanda ilk sırada yer aldı. Yasin bu sezon bir maçta en çok orta yapan oyuncu olurken 3 kez topu arkadaşlarına ulaştırdı.

        11

        GÖKHAN, G.SARAY 5. KEZ GOL ATTI
        İlk olarak Gençlerbirliği ile Süper Lig’de oynayan ancak Kayserispor takımında yıldızı parlayan Gökhan Ünal, 2005-06 sezonunda 25 golle gol krallığı yaşamıştı. Gökhan Ünal daha sonra Trabzonspor, Fenerbahçe, İ.Başakşehir, Karabükspor ve son olarak Balıkesirspor takımları ile de Süper Lig maçlarına çıktı. Gökhan Ünal kariyeri boyunca Galatasaray’a karşı oynadığı maçlarda toplamda 5 gol attı. Galatasaray’a 2004-05 sezonunda 2 gol, 2005-06, 2007-08 ve 2014-15 sezonlarında ise 1’er gol atan Gökhan Ünal’ın toplamda ise Süper Lig’de 95 golü bulunuyor. Gökhan Ünal 5 gol daha atarsa 100’ler kulübüne girecek.

        12

        MELO YOKSA GALATASARAY DA YOK
        Galatasaray, Brezilyalı yıldızı Felipe Melo'nun oynamadığı maçlarda zorlanıyor. Orta sahanın kilit ismi olan Brezilyalı yıldızın yokluğunda sarı-kırmızılı takım olumlu sonuçlar alamıyor. Galatasaray, Melo'nun yokluğunda çıktığı Eskişehir mücadelesinde sahada 2 puan bıraktı. 2013-14 sezonunda da Melo'nun sahada olmadığı 7 maçın 5'inde sarı-kırmızılı takım puan kaybetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ