Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa Lider Dortmund hız kesmez! - İddaa Haberleri

        176 B.MÜNİH-HAMBURG ÜST 1.40

        Beklentilerin bir hayli uzağında kalan Bayern'de Van Gaal'le sezon sonu yollar ayrılacak. Sezon sonu gitmesine kesin gözüyle bakılan bir diğer isim de Hamburg'un çalıştırıcısı Armin Veh. Konuk ekibin hocası, takımın içinde bulunduğu kaos ortamı nedeniyle devam etmeyeceğini açıkladı. İki kez öne geçtiği karşılaşmada Mainz'a 4-2 kaybeden Hamburg’un defansif sıkıntıları sürüyor. Savunması çok fazla aksayan Bayern'de savunma bölgesinin iyi bir alternatifi olan Breno (d) da sakat. sakat. Sonuç bahsinden uzak durup “üsT” yönelmek daha mantıklı.

        177 HOFFENHEİM-B.DORTMUND 2 1.55

        Köln karşısında 2 kez direğe takılıp bir çok pozisyonu cömertçe harcayan Dortmund, 1-0 kazanarak hedefe bir adım daha yaklaştı. En yakın rakibiyle 12 puanlık fark var ki kalan 9 haftada bunun kapanması zor. Savunmadan İbertsberger'in yanı sıra Obasi (f) ile Weis'ten (os) sakatlıkları nedeniyle yararlanamayacak olan Hoffenheim'da Mlapa (f) da cezalı. Hedefe kilitlenen Dortmund'dan bu kadar eksikleri varken puan almaları zor.

        178 KAİSERSLAUTERN-FREİBURG 1 1.85

        Ligin en kötü hücum eden takımlarından biri olan Freiburg, Köln'ün ardından Werder'e de kaybetti. Son 5 maçta rakip fileleri sadece 3 kez havalandıran konuk ekibin bu sezon ligde attığı 32 golün 19'sinde Cisse'nin (17 gol, 2 asist) katkısı var. Sadece Cisse'ye bağımlı olmaları işlerini zorlaştırıyor. 8 maçtır kazanamayan Kaiser'de 11 gollü Lakic'in 7 haftalık gol orucu da sürüyor. Ev sahibi kötü gidişi sonlandırabilir.

        180 WOLFSBURG-NÜRNBERG ÜST 1.65

        Wolfsburg'da teknik direktör Littbarski'nin Gladbach maçındaki rotasyonu işe yaramıştı, ancak Helmes'in 11'e girip Tuncay'ın yine yedek beklediği Leverkusen mücadelesinde dağıldılar. Sezon sonunda koltuğu bırakacak teknik adamlardan biri de Littbarski gibi duruyor. Ev sahibinde stoper Friedrich cezalı. Son 6 maçtan 5 galibiyet 1 beraberlik çıkaran Nürnberg Avrupa potasına girdi. Gollü bir mücadele olur.

        BERKAN DEMİRŞEN İDEAL

        176 Bayern Münih-Hamburg üst 1.40

        177 Hoffenheim-Borussia Dortmund 2 1.55

        178 Kaiserlautern-Freiburg 1 1.85

        180 Wolfsburg-Nürnberg üst 1.65

        ORAN: 6.62

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ